Megyei I. osztály

2022.11.20. 12:02

Lemondott a Szentes edzője a deszki vereség után

Nem hibáztak a bajnoki címért küzdő csapatok a megyei I. osztályban, a Szentest viszont új edző irányítja a hátralévő időszakban.

Új edző irányítja majd a szentesi labdarúgókat.

Fotó: Gémes Sándor

Még húsz perc sem telt el, amikor már 4-0-ra vezetett a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. a Hódmezővásárhelyi FC II. ellen a megyei I. osztály 14. fordulójának nyitómeccsén. A listavezető végül kilenc gólig jutott, és magabiztos győzelmet aratott. Az üldöző Tiszasziget Vajna bombagóljával került előnybe az FK Szeged otthonában, végül nagy különbségű sikert aratott.

A Kiskundorozsma egy félidőt emberelőnyben futballozhatott az UTC otthonában, ezt pedig ki is használta, és elvitte mindhárom pontot. Az Algyő ugyan vezetett a Balástya vendégeként, ám a hazaiakat a bekapott gól sem zavarta meg, és végül öt találattal válaszoltak. Az SZVSE bő öt perc után már kétgólos előnyben volt Mórahalmon, és végül hétszer volt eredményes.

Hét nyeretlenül megvívott meccs után nyert a Deszk, a találkozó után a szentesiek edzője, Bány Tamás bejelentette, hogy lemond a csapat edzői posztjáról.

Megyei I. osztály, 14. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.–Hódmezővásárhelyi FC II. 9–2 (6–1)
Szeged, Szent Gellért Fórum, 50 néző. Vezette: Kőhalmi Attila – jól (Szabó R., Mígh).
Szeged-Csanád GA II.: Vaits – Kovács G. (Gyuga, a szünetben), Benyó (Ábrahám, a szünetben), Kapic, Tóth P. (Dudás, 60.), Dobronoky (Csorba, a szünetben), Bitó, Busa (Maronyai, a szünetben), Lestyán, Gera, Nagy S. Edző: Andorka Péter.
HFC II.: Tóth Mi. – Tóth J., Berkó, Buzás (Patkós, a szünetben), Erhardt (Duray, a szünetben), Krisztin, Tóth Má., Tóth I., Zsömbörgi, Tatár, Becsek. Edző: Bacsa Zsolt.
Gólszerzők: Busa B. (1., 6., 16., 19.), Bitó (23., 76.), Dobronoky (27.), Maronyai (47.), Kapic (71.), ill. Erhardt (44.), Tóth J. (80.).
Jók: mindenki, ill. senki. 
Andorka Péter:Rendkívül sportszerű mérkőzésen a játék képének megfelelő eredmény született. 
Bacsa Zsolt:A hazai csapat más célokért küzd, mint az én csapatom. Gratulálok nekik, kívánom, érjék el céljaikat!

Balástya–Algyő 5–1 (3-1)
Balástya, 100 néző. Vezette: Tóth Róbert – kiválóan (Herczeg, Ljakic)
Balástya: Kalics – Sári (Kormos, 81.), Szádeczky, Faragó (Nagymihály, 68.), Pióker (Horváth Cs., 76.), Gera (Muró, 81.), Márkus (Mágocsi, 71.), Vörös, Tóth G., Vámos T. Tóth P. Edző: Kiss Máté.
Algyő: Szabó G. – Rádi, Kiss R. (Bozóki, a szünetben), Horváth A., Kovács M., Daróczi (Kardos, 58.), Táncos (Fekete, a szünetben), Deák, Csehó (Bakó, a szünetben), Selyem, Jernei (Vozár, 80.). Edző: Fülöp Tibor.
Gólszerzők: Tóth P. (21.), Gera (38), Vámos T. (42., 89.), Vörös (51.), ill. Selyem (4.).
Jók: Tóth G., Vámos T., Pióker, Tóth P. ill. senki. 
Kiss Máté: –  Az eredmény természetesen túlzó, biztos vagyok benne, hogy a szemmel láthatóan gödörben lévő ellenfelünk megtalálja az utat felfelé, ehhez sok sikert kívánok nekik! Azonban az érdemeinket ez semmiben sem devalválja, szinte hibátlan meccset játszottunk, valamennyi Balástya-játékost méltán illet elismerés a mai napi teljesítménye miatt.
Fülöp Tibor:Ameddig a saját kapunkra veszélyesebbek vagyunk, mint az ellenfelére, addig nehezen jövünk ki ebből a gödörből. Gratulálok a Balástyának, sportszerűen játszottak, becsülettel tették, amit kellett!

Mórahalom–SZVSE 0–7 (0-3)
Mórahalom, 100 néző. Vezette: Bálint Dániel – jól (Halász, Vida)
Mórahalom: Weszelovszky – Vajda, Trója, Szűcs (Malatinszki, 15.), Tóth M. (Tajthy, 57.), Csizmadia, Pető (Szalai, 65.), Nagy M., Rádóczi Dáv., Bokányi, Szalma (Rádóczi Dán., a szünetben). Edző: Papp Endre.
SZVSE: Czirják (Seres, 72.) – Kormányos (Mészáros Z., 70.), Fodor (Káposzta, 65.), Pócs, Csamangó (Veszelka, 70.), Rádai, Beretka, Mezei (Ábrahám-Fúrús, 65.), Kelemen V., Papp Á., Amariutei. Edző: Kelemen Balázs.
Gólszerzők: Amariutei (3., 7., 55., 60.), Kelemen V. (25.), Mészáros Z. (75.), Káposzta (88.).
Jók: senki, ill. mindenki.
Papp Endre:Ha ilyen kvalitású csapat ellen játszol, mint az SZVSE, akkor hibátlanul is nehéz, sajnos mi ma messze nem játszottunk úgy. Ez is az én csapatom, nem csak ha nyerünk, boldogan vállalom, mert a fiúk kiválóan kezelték ezt a hidegzuhanyt az öltöző keretein belül.
Kelemen Balázs: Mindenképp szerettünk volna visszavágni a hazai vereségért. Örülünk, hogy ezt egy rendkívül magabiztos, jó játékkal sikerült megtenni. 
 

Deszk–Szentesi Kinizsi 4–2 (1-0)
Deszk, 80 néző. Vezette: Mucsi Zsolt – jól (Gargya, Szabó R.)
Deszk:Repák – Németh Z., Istókovics (Csordás, 90.), Kövesi, Pásztor (Rácz, 81.), Matyelka, Fóris (Adamov, 57.), Tarjányi, Török (Király, 79.), Szabó R., Földi. Edző: Csordás József.
Szentesi Kinizsi: Kotvics-Varga – Bíró (Illés, 88.), Lőrincz, Dovics, Szarvas (Bartucz B., a szünetben), Rau, Bartucz P., Prozlik, Vas, Molnár D., Sáfár. Edző: Bány Tamás.
Gólszerzők: Szabó R. (36.), Tarjányi (62.), Földi (63., 71.), ill. Prozlik (54.), Vas (78.).
Jók: mindenki (Földi, a mezőny legjobbja), ill. Sáfár. 
Csordás József:Felőrültük az ellenfelünket, fizikálisan jobbak voltunk, ez döntötte el azt meccset. 
Bány Tamás: Az ősz folyamán nagyon sok meccset elrontottunk, de a deszki überelt mindent. Köszönök mindent a szentesieknek, sok sikert kívánok a folytatásban! 

UTC–Kiskundorozsma 0–3 (0-1)
Szeged-Újszeged, 75 néző. Vezette: Dobó Attila – közepesen (Paczér, Burzon).
UTC: Mészáros – Nathan, Szántó (Salaita, 88.), Zsilinszki, Péczely (Agbadua, 63.), Palakovics, Sós, Mohammadreza (Kövecs, 77.), Rákóczi, Obi, Gonda. Játékos-edző: Miles Joshua.
Kiskundorozsma: Fábián – Budai, Molnár, Róka, Kalapács, Ottlik Márk, Kis B. (Bárkányi, 66.), Ottlik Máté (Simon, 83.), Fülöp, Lóki (Bozsó, 66.), Bodonji (Doroiman, 83.). Edző: Tóth János.
Gólszerzők: Fülöp (9.), Ottlik Márk (48.), Bárkányi (90.).
Kiállítva: Nathan (41.).
Jók: senki, ill. Bodonji, Ottlik Máté, Molnár K. 
Miles Joshua: – A heti edzésmunka után azt kaptuk, amit megérdemeltünk. Rosszul álltunk a meccshez, a Dorozsma az első perctől kontrollálta a meccset, sok sikert kívánok nekik a továbbiakban. Mostantól a következő, fontos meccsre koncentrálunk.
Tóth János:Végre kapott gól nélkül sikerült teljesíteni a Kertész utcai küldetést. 

FK 1899 Szeged-SZEOL–Tiszasziget 0–5 (0-1)
Szeged, Szalai Dzsínó István sporttelep, 100 néző. Vezette: Kiss Richárd – jól (Gera, Mígh)
FK Szeged: Pluhár – Tóth G., Oláh, Hochheiser, Buchholcz (Hüvös, a szünetben), Hegyesi, Miklós (Bürgés, 69.), Giba, Cs. Tóth (Tóth Á., 69.), Frankó (Mucsi, 78.), Heipl (Hegyesi, a szünetben). Edző: Dóra János.
Tiszasziget: Kiss D. – Papp Á., Skribek B., Oláh (Drágity, 63.), Bálint D., Bánóczki (Szabó D., 60.), Vajna (Szűcs, 78.), Farkas, Kökény (Skribek Á., 60.), Varga G. (Albert, 60.), Godó. Játékos-edző: Magyar György.
Gólszerzők: Vajna (36.), Kökény (57.), Godó (63.), Albert (66.), Skribek Á. (87.).
Jók: mindenki, ill. Farkas, Bálint D., Skribek B., Vajna. 
Dóra János: Nehéz munkára kényszerítettük ellenfelünket. Ma nem volt ekkora különbség a két csapat között.
Magyar György:Kiegyenlített első félidő végén egy bombagóllal vezetést szereztünk, a második játékrészt simán hoztuk a fiatalos lendülettel és jól játszó FK Szeged ellen. Sok sikert kívánok az FK-nak a továbbiakban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában