Helyi sport

2022.12.02. 07:59

Pályán az utánpótlás

A Szeged-Csanád GA labdarúgó utánpótláscsapatai folytatták a bajnokságokat.

A szegedi fiatalok a Szent Gellért Fórum centerpályájára vágynak.

Fotó: Frank Yvette

MLSZ országos U14, alap csoport, Kelet, 12. forduló:
Szeged-Csanád GA–BVSC 1–0 (1–0)
Szeged-Csanád GA: Mesaros – Mahler Á. (Kalmár 41.), Beder, Tóth-Sági (Kovács Á. 54.), Müller, Martonosi (Ördögh 74.), Mayer (Sipos Z. 63.), Kocsis A., Doszkocs, Szanka, Horváth Á. Vezetőedző: Kovács Péter.
Gólszerző: Beder (26.)

Kovács Péter: – A mérkőzésen végig nagy labdabirtoklási fölényt tudtunk kialakítani az ellenfél térfelén, és a masszív és szervezett védekezés ellen is megvoltak azok a helyzeteink, amelyekből kényelmesebb előnyre is szert tehettünk volna.

MLSZ országos U15, alap csoport, 10. forduló:
KTE–Szeged-Csanád GA 2–1 (2–0).)
Szeged-Csanád GA: Sólya – Kincses, Szatmári L. (Volford 41.), Lukácsi M., Karácsonyi (Gallyas 72.), Lázár Á., Bagdi (Lakatos 41.), Szőke (Vincze P. 72.), Csanády (Pipis 41.), Tóth N., Sümeghy. Vezetőedző: Kikity Márió.
A szegedi gólszerző: Lakatos (46.).  

Kikity Márió: – Sok a könnyelmű gól az idén, néhányat a hibák miatt vagy a koncentráció hiánya miatt kapunk. Így volt ez Kecskeméten is, ahol 3 perc alatt kaptunk 2 gólt. A lehetőségek megvoltak a gólszerzésre, de nem tudtunk élni vele. Megyünk tovább, hátra van még kettő hazai mérkőzés, amelyeken tudunk javítani.

MLSZ országos U16, alap csoport, 11. forduló:
Kelen SC–Szeged-Csanád GA 1–0 (0–0)
Szeged-Csanád GA: Balogh Cs. (Kenyeres 21.) – Molnár A. (Bezzeg 61.), Tóth D. (Lőrincz B. 61.), Lőrincz L., Denucz, Gáti, Nógrádi, Papp B., Mádi Sz., Kis Cs. (Köteles 75.), Trombitás (Csikós 75.). Vezetőedző: Retek Flórián.

Retek Flórián: – Hét meccses veretlenségi széria szakadt meg ezzel a vereséggel, pedig motiváltan léptünk pályára, mindenkin látszódott, hogy győzni akar, mert egy sikerrel fel tudtunk volna jutni. Mindenki megtett mindent, de sajnos a 91. percben kapott góllal alulmaradtunk. Balogh Csabinak jobbulást kívánunk a csapat és a stáb nevében.

MLSZ országos U19, kiemelt csoport, 11. forduló:
Pécsi MFC–Szeged-Csanád GA 2–1 (0–0)
Szeged-Csanád GA: Wolland – Szabad (Berger 87.), Sándor M. (Maronyai 46.), Gyuga, Bakó, Dancsok, Mahler G., Czékus, Kordás (Orcsik 66.), Illyés Á. (Megyeri 66.), Léwang. Vezetőedző: Podonyi Norbert.
A szegedi gólszerző: Kordás (63.).

Podonyi Norbert: – Sajnos a heti edzésmunkánkon látszott, hogy nehéz mérkőzésre számíthatunk. Nem megfelelően készültünk a mérkőzésre, és ez meg is látszódott az első 20 percben. A rendkívül sportszerű és nagy akarattal játszó Pécs megérdemelt győzelmet aratott. Van még egy mérkőzésünk, szeretnénk becsülettel és szépen befejezni ezt a szezont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában