A Szeged-Csanád GA elkezdte az idei munkát

2023.01.05. 15:08

Újra találkoztak

Megkezdte a téli munkát a labdarúgó NB II.-ben szereplő Szeged-Csanád GA együttese, amely itthon és külföldön, Törökországban is dolgozik majd.

Mádi József

A szegedi szakmai stáb (balról Andorka Péter, Bekim Kapic és Alekszandar Sztevanovics) előretekint.

Fotó: Gémes Sándor

Az új esztendőben először találkoztak egymással a Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgói – megkezdődött a téli felkészülés. A keret nagy része ott volt a csütörtöki első foglalkozáson, amelyen orvosi vizsgálatokon és teszteken estek át a játékosok. 

A továbbiakban itthon készül a csapat néhány napot, majd jövő szerdán elutazik Törökországba, ahol tíz napos edzőtáborozás szerepel a programban. A Szeged-Csanád GA csak itt játszik felkészülési mérkőzést, mégpedig hármat: január 15-én a szerb Mladost, 17-én az azerbajdzsáni FK Zira, míg 19-én az orosz Krilja Szovjetov Szamara ellen.

A labdarúgó NB II. a szegedieknek január 30-án folytatódik, ez egy hétfői nap, amikor 19 órától televíziós mérkőzésen a Győr együttesét fogadja a Szent Gellért Fórumban – ez lesz a tavaszi szezon első, összességében a bajnokság 21. fordulója.

A másodosztályban jelenleg negyedik helyen álló csapat keretében eddig egyetlen változás történt: a támadó Daru Bence másfél szezon után távozott, és kölcsönben a szintén másodosztályú Kozármisleny együttesében folytatja pályafutását. A további távozók, illetve érkezők sorsa még nem dőlt el, ezért egyelőre nem tudni, hogyan változik a szegedi csapat összetétele.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában