Helyi sport

2023.02.17. 11:08

Dobogós helyezéseket szereztek az SZKE versenyzői az utánpótlás ob-n

Népes csapattal vett részt a rövidpályás gyorskorcsolyázók Budapesten megrendezett utánpótlás országos bajnokságán a Szegedi Korcsolyázó Egyesület, a fiatalok pedig több szép eredményt is szereztek a fővárosban.

Munkatársunktól

Remekül teljesítettek a Szegedi Korcsolyázó Egyesület növendékei.

Fotó: SZKE

Bár az energiaválság miatt nem nyitott ki a műjégpálya Szegeden, a Szegedi Korcsolyázó Egyesület összesen 14 tagja remekül zárta a Budapesten megrendezett utánpótlás országos bajnokságot.

Összetett elsőként végzett a junior F korcsoportban Dobay Jázmin, miután a négy táv közül (500 m, 200 m, 333 m, 777 m) kettőt is meg tudott nyerni, és mindegyiken dobogóra állhatott. Ugyanebben a korcsoportban Konkoly Benedek összetettben negyedik, Molnár-Eiserle Mirella 8., míg Kakuja Gergő a 9. helyen végzett.

A junior D korcsoportban összetett második lett Árendás Mihály, aki 777 méteren és 1000 méteren is első lett. A váltók junior E-F korcsoportjában a klub csapata (Faragó-Szuhay Tamás, Konkoly Áron, Konkoly Benedek) szintén dobogóra állhatott, miután harmadik helyen végzett.

A junior G korcsoportos versenyzők közül Egyed Hanna összetettben a negyedik helyen zárt (333 méteren és 500 méteren harmadik lett), míg Faragó-Szuhay Viktória összetett hetedikként végzett. Dobogós helyet szerzett a junior E korcsoportban Vukovic Nadja, aki 777 méteren lett harmadik, összetettben pedig 5., ugyanebben a korcsoportban Faragó-Szuhay Tamás hatodik, Konkoly Áron pedig kilencedik lett.

A junior B mezőnyben Somodi Luca az összetett eredményekben 5., Liszli Gábor 8., Vágfalvi Máté pedig 10. lett, míg a junior C korcsoportos mezőnyben Konkoly Sára 11.-ként végzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában