Férfi kézilabda

2023.02.11. 22:58

Hivatalos: Dániába igazolt a Pick Szeged balszélsője

Az egyik legnagyobb európai tehetségként jellemezte bejelentő közleményében a dán bajnok GOG Alexander Blonzot. A Bajnokok Ligája A csoportjában érdekelt klub 2023 nyarától kétéves szerződést kötött a 22 éves kézilabdázóval.

Becsei Dávid

Alexander Blonz két szezont követően távozik a nyáron Szegedről.

Fotó: Karnok Csaba

– Minden szélső álma egy olyan klubba igazolni, mint a GOG, mert sok lehetőség adódik a gyors lerohanásoknak hála előttük. Egy fiatal és sikerre éhes csapatba érkezem majd. A dán bajnokság egyértelműen jobb, mint a magyar, itt minden győzelemért meg kell küzdeni. A GOG egy olyan csapat, amely bárkit képes legyőzni a Bajnokok Ligájában is, így megengedheti magának, hogy a négyes döntőről álmodozzon, aminek alig várom, hogy a részese legyek – mondta beköszönő nyilatkozatában Blon a dán csapat honlapján

Az OTP Bank-Pick Szeged egyik egy érkezőről adott hírt hivatalosan. Emil Kheri Imsgard jön Szegedre Elverumból a következő szezonban, míg horvát sajtóhír szerint Mirko Alilovic Lengyelországba szerződik. Tíz év után távozik Juan Carlos Pastor vezetőedző, egyelőre még nem tudni, ki követi a pozícióban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában