Helyi sport

2023.02.16. 14:00

Rangadót játszik pénteken a Kosársuli

Közvetlen rivális érkezik a Hódtóiba, tovább nyújtaná hazai veretlenségét a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli.

V. P.

A nyolcadik hazai győzelmükre készülnek pénteken a vásárhelyi kosarasok.

Fotó: Vásárhelyi Kosársuli

Pénteken 18.30-tól újabb hazai mérkőzést játszik a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli férfi kosárladbcsapata: a kék-sárgák a Tiszaújvárost fogadják.

Fontos meccs előtt állnak a vásárhelyiek, hiszen bár ellenfelük három pozícióval mögöttük, a hetedik helyen áll a tabellán, a két csapatot csak egy győzelem választja el egymástól. Ellenkező előjelekkel várhatják a péntek esti meccset a felek, hiszen a Kosársuli zsinórban négy győzelem után lép pályára pénteken, míg a Tiszaújváros legutóbbi három mérkőzését elveszítette – ugyanakkor a vendégeknél játszik az a Steve Rosemond, aki 19.7-es átlagával vezeti a férfi kosárlabda NB I./B Zöld csoportjának pontátlagát. November elején, a két csapat első mérkőzésén a Tiszaújváros 82–63-ra nyert.

Vuk Pavlovic csapata viszont nem kapott még ki ebben a szezonban a Hódtói sportcsarnokban, miután mind a hét eddigi hazai bajnokiját megnyerte. Mint a csapat edzője elmondta,  izgalmas mérkőzésre számít, hiszen a győzelem nagyon fontos a minél jobb alapszakasz-helyezés megszerzése szempontjából. Jó mentalitással, nagy akarattal játszanak majd, hogy folytathassák a jó sorozatukat, és úgy véli, csapata mélyebb paddal rendelkezik, ami előnyt jelenthet majd a pénteki ütközetben.

A pénteken 18.30-kor kezdődő mérkőzésre a belépés ingyenes, de a drukkerek pénzadománnyal támogathatják a Kosársulit, az így befolyt összeget a klub csapatainak utaztatására folytatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában