Férfi kézilabda

2023.04.08. 15:39

Radivojevics: a négyes döntőben egy másik Szegedet láthatnak majd a szurkolók

A Magyar Kupa négyes döntője kapcsán Bogdan Radivojevics, az OTP Bank-Pick Szeged szerb válogatott kézilabdázója a Telekom Veszprém elleni szégyenteljes, Pick Arénában 36–23-ra elvesztett Bajnokok Ligája-mérkőzésről is beszélt. Szóba került a következő szezon edzőkérdése, és a hétvége legfőbb feladata, a kupagyőzelem is.

B.D.

Bogdan Radivojevics nehezen viselte a Veszprém ellen elszenvedett 13 gólos vereséget.

Fotó: Karnok Csaba

– A meccs után hajnal 4-5-ig nem tudtam aludni, biztos vagyok benne, hogy a többiekkel is így volt. De profi sportolóként tovább kell tudnunk lépni és fókuszálni a következő kihívásra. Tovább kell dolgoznunk és harcolnunk. Ez az életben is így működik, el kell felejtenünk a negatív dolgokat és megpróbálni fejlődni, jobbá válni minden egyes nap – jegyezte meg Radivojevics az M4 Sportnak adott interjújában a 23–36-os meccsre reflektálva.

Hozzátette, a Bajnokok Ligájától búcsúztak, de a szezon még nem ért véget. Rögtön ezen a hétvégén a magyar kupa négyes döntőjében javíthatnak, az elődöntőben ma 16 órától a Dabas ellen. 

Az első elődöntőt a címvédő Telekom Veszprém 26–22-re nyerte meg a MOL Tatabánya ellen. 

Radivojevics úgy fogalmazott, mentálisan és fizikálisan is talpra kell állniuk. Sokat beszélgettek a csapaton belül a helyzetről, és tisztázták, a Veszprém ellen történtek sosem fordulhatnak elő még egyszer.

– Biztos vagyok benne, hogy a négyes döntőben egy másik Szegedet láthatnak majd a szurkolók. Először a Dabas ellen, aztán majd remélem, a döntőben is – hangsúlyozta a 30 éves jobbszélső.

Azt mondta, nem foglalkoznak a csapat és a klub körüli változásokkal, de teljesen nem tudják függetleníteni magukat a pletykáktól.

– Nekünk csak a jelennel és a soron következő mérkőzéssel kell foglalkoznunk, de természetesen ott van a fejekben, mi lesz a jövővel, ki lesz az edző a következő szezonban. De minket most csak az érdekel, hogy boldogan térjünk haza Győrből – fogadkozott Bogdan Radivojevics.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában