A forduló gólvadásza

2023.05.02. 13:36

Lábbal, fejjel, szabadrúgásból is betalált az apátfalvi játékos

Rovatunkban az elmúlt futballhétvége legjobb Csongrád-Csanád megyei góllövőjét mutatjuk be: választásunk ezúttal az Apátfalvában mesterhármast elérő Bohák Dominikre esett, ő lett a forduló gólvadásza.

V. P.

Fontos győzelemhez járult hozzá a mesterhármassal Bohák Dominik.

Fotó: Török János

Egyetlen triplázó játékos akadt a Csongrád-Csanád vármegyei I. és II. osztályú bajnokság legutóbbi hétvégéjén. Utóbbi ligában az alsóházi derbin fontos győzelmet aratott az Apátfalva, a Szegedi Pázsit elleni 6–1-es győzelemből Bohák Dominik egy mesterhármassal vette ki a részét.

– A jelenlegi helyzetünket tekintve mindenképpen fontos meccs volt ezt számunkra. Mindenki kellően komolyan vette ezt a dolgot, ez pedig az eredményen is meglátszódott. Végig domináltuk a meccset, lehetőségre sem emlékszem az ellenféltől. A második félidő elején kicsit leültünk, onnantól picit jobban játszott a Pázsit, kaptak két tizenegyest, de mindkettőt elhibázták, nem forgott veszélyben a győzelmünk – összegezte a győzelmet az Apátfalva játékos.

Bohák Dominik a kilencedik, a harmincegyedik és a negyvenkettedik percben volt eredményes, harmadik gólja után már 4–0-ra vezetett csapata.

– Az elsőnél egy védők mögé belöbbölt labda után egy az egyben megvertem a védőmet, majd a hosszúba lőttem a labdát. A másodiknál egy, a tizenhatos sarkáról járó szabadrúgást lőttem el a hosszúba, a harmadik pedig szintén belöbbölt labda után történt, ekkor fejjel tudtam értékesíteni a helyzetet – idézte fel mesterhármasát Bohák Dominik.

A 20 éves játékos télen igazolt az Apátfalvához, amellyel jelenleg a 14. helyen állnak, de ezzel a győzelemmel megközelítették az előttük álló csapatokat: a szezon végén viszont szinte csak felsőházi ellenfelekkel találkoznak, a Tömörkény elleni fontos meccs mellett a Bordánnyal és a Makóval is játszanak még a dobogón álló csapatok közül.

– Makóról jártam át edzésre Mórahalomra edzésre, a munka mellett pedig ez nem fért bele. A télen kicsit sikerült helyreakni a fejekben a dolgokat, nagyobb elánnal vágunk bele a meccsekbe, igyekszünk is komolyan venni a meccseket, szerencsére jöttek is a győzelmek. Kellően komolyan vesszük a szezon hátralévő részét, nekünk ezeken a meccseken fegyelmezett játékra lesz szükségünk, brusztolósabb focit fogunk játszani. A hátralévő találkozókhoz úgy állunk hozzá, hogy minden meccsből megpróbáljuk kihozni a legjobbat – zárta a Bohák Dominik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában