Váratlan klubváltás

2023.07.05. 16:17

BL-csapatban folytatja pályafutását a hódmezővásárhelyi labdarúgó

Akár a Bajnokok Ligája csoportköréig is eljuthat a hódmezővásárhelyi származású Sós Bence új csapatával.

Becsei Dávid

Sós Bence miután hosszabbított a DVSC-vel, jó ajánlatot kapott a szerbiai Topolyától.

Fotó: Török Attila/MW

Szombaton még szerződést hosszabbított a Debreceni VSC NB I.-es labdarúgócsapatával Sós Bence, ma délután viszont a szerb első osztályban érdekelt Topolya jelentette be az érkezését. A szerbiai klub azt nem közölte, hogy mennyi időre szerződtette a 29 éves szélsőt. Az elmúlt NB I.-es szezonban huszonnégy találkozón lépett pályára, ezeken két gólt szerzett és négy gólpasszt osztott ki.

 

Az átigazolás hátteréről a debreceniek sportigazgatója, Hayk Hovakimyan nyilatkozott.

 

– Nap mint nap azon dolgozunk, hogy közelebb hozzunk titeket, szurkolókat a klubhoz, és nyíltak legyünk hozzátok. Szeretném, ha tudnátok, hogy szombat reggel Debrecenbe érkezett Sós Bence ügynöke és aláírtuk a szerződést. Aznap este a játékos váratlan ajánlatot kapott egy másik európai klubtól. Figyelembe véve mindent, amit Bence tett a klubért, nem szerettük volna megfosztani attól a lehetőségtől, hogy külföldön játszhasson. Nagyon nehéz volt a döntés számunkra, tanakodtunk a vezetőséggel és az edzői stábbal is. Arra a következtetésre jutottunk, hogy ilyen ajánlat csak egyszer adódik, ezért nem szeretnénk ezt meggátolni. Bence az egyik legpozitívabb hivatásos labdarúgó, akivel valaha dolgoztam. Sok sikert kívánok neki az életének és karrierjének új fejezetéhez! – idézi az örmény szakembert a haon.hu.

A Topolya a Bajnokok Ligája küzdelmeibe a harmadik selejtezőkörben csatlakozik be, ami azt jelenti, ha a BL-től búcsúzik is a csapat, az Európa-liga csoportkörében biztosan ott lesz.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában