Négy szezon után távozott Szegedről

2023.08.31. 06:00

Vége a találgatásoknak, Radivojevics leigazolását bejelentette új klubja

A 2023–2024-es szezon kezdete előtt mindössze néhány nappal találta meg új csapatát az OTP Bank-Pick Szeged szerb válogatott jobbszélsője.

Becsei Dávid

Bogdan Radivojevics négy idény alatt 191 gólt lőtt az OTP Bank-Pick Szeged mezében.

Fotó: Török János

Miután kiderült, hogy a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata nem hosszabbítja meg az ezen a nyáron lejáró szerződését, Bogdan Radivojevics érzelmes bejegyzésben búcsúzott a közösségi médián keresztül a Tisza-parti szurkolóktól. A 30 éves játékos most az "utolsó utáni pillanatban" talált magának új csapatot.

Az észak-macedón Eurofarm Peliszter közösségi oldalán jelentette be, hogy egyéves szerződést kötött a szerb válogatott jobbszélsővel. Radivojevics hamarosan ismét pályára léphet a Pick Arénában, ugyanis új csapata egy csoportban van a Pickkel a Bajnokok Ligájában. Ezt a különleges mérkőzést november 16-án 18.45-től rendezik a hetedik fordulóban.

Mindeközben az OTP Bank-Pick Szeged szerdán este mezbemutató közönségtalálkozón nyitotta meg az új szezont szurkolóival közösen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában