Férfi kézilabda

2023.09.22. 21:31

A Pick Szeged korábbi edzőjét bajnokcsapat élére nevezték ki

A bajnokság kezdetét megelőző napon nevezték ki.

Becsei Dávid

Dragan Djukics két időszakban is irányította a Pick Szegedet, míg Tatabányán a 2021–2022-es idényben dolgozott Vladan Matics leváltását követően.

Fotó: Szabó Miklós/MW

Alexis Albanos közös megegyezéssel távozik az AEK Athen férfi kézilabdacsapatának kispadjáról. A görög bajnokság címvédője szombaton játssza csak első bajnokiját az új idényben, máris edzőt váltott, miután a szuperkupa-döntőben vereséget szenvedett a rivális Olympiakosztól. 

Albanos utódja az a Dragan Djukics lett, aki 2000 és 2003 között, majd a 2009–2010-es szezonban vezetőedzője volt a Pick Szegednek. Később irányította a Vardart, valamint átmenetileg a Tatabányát is, de dolgozott szövetségi kapitányként Nagy-Britanniában, Svájcban és Izraelben is.

Az AEK érdekelt a második számú európai kupában, az Európa-ligában. Csoportjában a lengyel Górnik Zabrze, a svájci Kriens-Luzern és a német Hannover szerepel még.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában