Helyi sport

2023.10.13. 12:08

A vármegyei I. és II. osztályban is az üldözőjét fogadja a listavezető

A Csongrád-Csanád vármegyei labdarúgó-bajnokságok közül kettőben is az első két helyezett csatázik egymással a szombati nap folyamán. A vármegyei I. osztályban az SZVSE–Algyő, míg egy ligával lentebb a Sándorfalva–Deszk találkozó adja a forduló rangadóját.

Vajgely Pál

A piros-kékmezes SZVSE-re újabb rangadó vár, a Balástya Kiskundorozsmára utazik.

Fotó: Karnok Csaba

Hatpontos rangadót játszik egymással az SZVSE és az Algyő a vármegyei I. osztályban. Ez a két csapat áll ugyanis a bajnokság első két helyén, a jelenlegi éllovas Vasutasok egy ponttal gyűjtöttek többet az algyőieknél – ugyanakkor a vendégek a ligából egyedüliként még nem szenvedtek vereséget. Alsóházi rangadót játszik egymással az FK Szeged és a Makó, de az Ásotthalom–Bordány kimenetele is sokat jelenthet mindkét együttes számára.

A vármegyei II. osztályban is az első két helyen álló csapat játszik egymással, a pontveszteség nélkül az élen álló Sándorfalva a mögötte öt ponttal lévő Deszket fogadja. 

A hétvége programja, vármegyei I. osztály, szombat, 14 óra: FK 1899 Szeged-SZEOL–Makó FC, Kiskundorozsma–Balástya. 15 óra: SZVSE–M-Perfect Home-Algyő, Kéménygyártó-Mórahalom–Tiszasziget. Vasárnap, 15 óra: Ásotthalom–DB Futball Bordány SK, Szentesi Kinizsi–Hódmezővásárhelyi FC II. 

Vármegyei II. osztály, szombat, 15 óra: Röszke–UTC, Zsombó–Csongrád, Sándorfalva–Deszk, Tömörkény–Csanytelek, Apátfalva–Mindszent. Vasárnap, 15 óra: Algyő II.–Csengele, St. Mihály–Mártély. ú

Vármegyei III. osztály, szombat, 13 óra: Sándorfalva II.–Makó FC-Duocor-Givaudan. 15 óra: Tiszasziget II.–Ruzsa, Forráskút–Szőreg-DSC. 16 óra: Szatymaz–Üllés. Vasárnap, 15 óra: Pusztamérges–DB Futball Bordány SK II., Földeák–Zákányszék. A Baks–Csanádpalota meccset december 9-re halasztották, az Öttömös szabadnapos. 

Vármegyei IV. osztály, Homokháti csoport, szombat, 15 óra: Újszentiván–Kiskundorozsma II., Gyálarét–Dóc. Vasárnap, 15 óra: Kistelek–Domaszék, Csongrád II.–Csanytelek II., Tömörkény II.–Fülöp SE. A Balástya II. szabadnapos. Tisza-Maros csoport, szombat, 15 óra: Eperjes–Pázsit SE, Kiszombor–Ambrózfalva. Vasárnap, 15 óra: Ópusztaszer–Tápé, Nagylak–Mindszent II., MAS SE–Kübekháza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában