Vármegyei I. osztály

2023.10.06. 21:04

Vendégsiker a nyitányon, megszakadt az FK sorozata!

Immáron nem nyeretlen az FK 1899 Szeged-SZEOL a labdarúgó vármegyei I. osztályban, miután a péntek esti nyitómeccsen nyerni tudott Hódmezővásárhelyen.

Delmagyar.hu

Első sikerét aratta az FK Szeged.

Fotó: Török János

Egy gól döntött a vármegyei I. osztály 8. fordulójának nyitómeccsén: bár több lehetőség adódott a Hódmezővásárhelyi FC II. előtt, betalálni csak az FK Szeged tudott. Fóris Attila találata három pontot jelentett a szegedieknek, akik ezzel megszakították ötmeccses vereség-szériájukat, és első sikerüket aratták a mostani szezonban, a HFC II. pedig zsinórban harmadjára maradt pont nélkül.

Vármegyei I. osztály

Hódmezővásárhelyi FC II.–FK 1899 Szeged-SZEOL 0–1 (0-0)
Hódmezővásárhely, 150 néző. Vezette: Paczér Balázs – jól (Minda, Kőhalmi).
HFC II.: Hegyes – Molnár B., Vastag, Barna (Marton, 55.), Borbás, Rabecz, Czékus, Orosz (Török L., a szünetben), Karácsonyi (Pálinkás, 63.), Buzás (Patkós, 55.), Szabó I. Edző: Horváth Zoltán.
FK Szeged: Kovács Á. – Tóth G., Indre, Mucsi (Magyar, a szünetben), Csuka, Hegyesi B. (Frankó, 55.), Fóris (Bürgés, 70.), Cs. Tóth, Heredea (Dóra, 86.), Sisák, Miklós. Játékos-edző: Dóra János.
Gólszerző: Fóris (69.).
Jók: senki, ill. mindenki.
Horváth Zoltán: Harmadik mérkőzésünk sorozatban, ahol a játék képe alapján nem érdemeltünk vereséget. Viszont ez kevés, amíg nem tudjuk értékesíteni a helyzeteinket, addig kénytelenek leszünk fejet hajtani. Ez elsősorban mentális probléma, mert a helyzeteket kialakítjuk, abszolút mezőnyfölényben futballozunk, mégis az ellenfél talál gólt az egyetlen kapuralövéséből. Látom azt is, hogy több játékosomnak sajnos sok a kettős terhelés, nem bírják a kiemelt U19-es bajnokságban az állandó eredménykényszert és a megyei bajnokság felnőttek közötti követelményeit. Viszont bízom bennük, tudom, hogy mire képesek és azt is, hogy kilábalunk ebből a gödörből.
Dóra János: Jól védekeztünk, egységesek voltunk, és az eddigiekkel ellentétben nyertünk. Az új mez hatása! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában