Helyi sport

2023.11.17. 11:06

Ádám Martin: mondtam, hogy érkezek, és így is lett

Góllal járult hozzá az Eb-kijutást érő meccshez a forráskúti támadó.

Delmagyar.hu

Ádám Martin szerezte a magyarok vezető gólját.

Fotó: Szabó Miklós

Mint ismert, 2–2-es döntetlent játszott Bulgária vendégeként a magyar labdarúgó-válogatott, mindez pedig azt jelenti, hogy a nemzeti csapat kijutott a 2024-es, németországi Európa-bajnokságra. A magyar csapat első gólját Ádám Martin szerezte, aki Szoboszlai élesen belőtt szabadrúgását fejelte a bolgárok kapujába. Ádám Martin gólját IDE KATTINTVA nézheti meg. 

Nagyon örülök neki, hogy tagja lehetek ennek a csapatnak. Szobinak mondtam, hogy verje be oda a védők elé, és érkezek majd. Így is volt, neki merem mondani, mert odarúgja. Szívesen belerakom mindenbe a fejemet. A végén izgulni kellett, Milos kiállítása után fordult a meccs, addig uraltuk a mérkőzést. Rá kellett volna rúgnunk még egyet, de lényeg a lényeg, megvan a kijutás az Eb-re, ez a legfontosabb – mondta az M4 Sportnak a lefújást követően Ádám Martin.

A döntetlenhez egy kis szerencse is kellett, hiszen a 97. percben Petkov öngóljával érte el a döntetlent a magyar csapat, amely ugyan uralta a találkozót, de csak a legvégén sikerült kiegyenlítenie.

Ha mindenki beleteszi a melót, az egyszer kifizetődik, és mellénk áll a szerencse. Edzőmeccs-feelingje volt az elején, de aztán belerázódtunk. Montenegró ellen persze más lesz, teltház lesz. Most lehet bulizni, de péntektől már koncentrálunk a Montenegró elleni meccsre – utalt arra Ádám Martin, hogy a selejtezősorozatból még egy meccse hátra van Marco Rossi együttesének, vasárnap 15 órától Montenegró lesz az ellenfél a Puskás Arénában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában