Vármegyei labdarúgás

2023.11.10. 15:39

Átalakul-e a vármegyei I. osztály dobogója?

Egyaránt rázósnak ígérkező meccsek előtt állnak a vármegyei I. osztály dobogósai, így kérdéses, vasárnap délutánra hogy alakul át a tabella. A vármegyei IV. osztályban az utolsó teljes őszi fordulókat rendezik.

Vajgely Pál

A fekete mezes Dorozsma Ásotthalomra utazik, az SZVSE a Mórahalmot fogadja.

Fotó: Karnok Csaba

A Mórahalom lesz a lendületben lévő SZVSE ellenfele a vármegyei I. osztály 13. fordulójában: a Vasutasok zsinórban 11 megnyert meccs után fogadják azt a homokháti csapatot, amelytől az elmúlt hetek eredményei után már nincs messze a dobogó sem. A második Tiszasziget a Szentesi Kinizsit fogadja, a harmadik Kiskundorozsma pedig az Ásotthalomhoz utazik, míg a negyedik Algyő az FK ellen próbálhat meg javítani. 

A vármegyei II. osztályban a Tömörkény lesz a továbbra is hibátlan mérleggel álló Sándorfalva ellenfele, a zsinórban négyet nyerő Csongrád pedig rangadót játszhat Mindszenten. 

A vármegyei IV. osztályban az utolsó teljes őszi fordulót rendezik, a Homokháti csoportban az Újszentiván és a Kistelek egymás ellen döntheti el, ki lesz az őszi bajnok: döntetlennél az újszentivániak telelhetnek az élen. 

A hétvége programja, vármegyei I. osztály, szombat, 13.30: Balástya–Makó FC, M-Perfect Home Algyő–FK 1899 Szeged-SZEOL, SZVSE-G-Falc Kft–Kéménygyártó-Mórahalom VSE, Tiszasziget–Szentesi Kinizsi. Vasárnap, 13.30: DB Futball Bordány SK–Hódmezővásárhelyi FC, Ásotthalom–Kiskundorozsma. 

Vármegyei II. osztály, szombat, 13.30: UTC–Csengele, Mártély–Csongrád, Röszke–Mindszent, Zsombó–Apátfalva, Sándorfalva–Tömörkény. Vasárnap, 13.30: Algyő II.–Deszk, St. Mihály–Csanytelek. 

Vármegyei III. osztály, szombat, 11.30: Sándorfalva II.–Szatymaz. 13.30: Baks–Bordány II., Forráskút–Zákányszék. Vasárnap, 13.30: Ruzsa–Csanádpalota, Öttömös–Szőreg-DSC, Tiszasziget II.–Üllés, Pusztamérges–Földeák. Szabadnapos: a Makó FC-Duocor-Givaudan. 

Vármegyei IV. osztály, Homokháti csoport, szombat, 13.30: Újszentiván–Kistelek, Fülöp SE–Domaszék, Gyálarét–Csongrád II. Vasárnap, 13.30: Balástya II.–Csanytelek II., Tömörkény II.–Dóc. Szabadnapos: a Kiskundorozsma II. Tisza-Maros csoport, szombat, 13.30: Mindszent II.–Pázsit, Kübekháza–Hódmezővásárhelyi FC III., Kiszombor–Tápé. Vasárnap, 13.30: Nagylak–Ópusztaszer, MAS SE–Ambrózfalva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában