Helyi sport

2023.11.02. 11:45

Elképesztő hármast dobott a Szedeák játékosa - VIDEÓ

Zsíros Péter öt triplát, közte egy igazán emlékezetes dobást is jegyzett az Oroszlány elleni győzelem alkalmával.

Delmagyar.hu

Zsíros (22-esben) öt triplát is bevágott az OSE ellen.

Fotó: Karnok Csaba

Hat hárompontos kísérletéből ötöt is bedobott az Oroszlány elleni győzelem alkalmával Zsíros Péter: az SZTE-Szedeák játékosának egyik triplája pedig egy egészen elképesztő szituációból született – ráadásul fontos momentumkor, hiszen a negyedik negyed közepén éppen zárkóztak a vendégek, de Zsíros távolija megállította az OSE lendületét.

Sokkal szorosabb mérkőzésre számítottam. Örülök ennek a győzelemnek, hiszen végig tartottuk a több mint tízpontos előnyünket. Voltak persze apróbb hibáink, ezeket kielemezzük, de a mai győzelem jót tett az önbizalmunknak.  A triplám? Láttam, hogy három másodperc van vissza, jön egy ordítás innen, jön egy ordítás onnan, ránéztem az edzőre, aki fogta a fejét, mondom ebből mi lesz. Megfordult a fejemben, hogy inkább kidobom a labdát, és fussunk vissza védekezni, de éreztem valami nagyot. Edzés előtt szoktam ilyet csinálni, de ahhoz a dobáshoz szerencse is kellett – összegzett Zsíros Péter. 

Pénteken a Kecskemét vendégeként folytatja a bajnokságot az SZTE-Szedeák. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában