Helyi sport

2024.01.08. 18:33

Kedden ellenfelet kap a kupában az SZTE-Szedeák

Az M4 Sport kosárlabda magazinjában kiderül, kivel játszik az SZTE-Szedeák a Zsíros Tibor Magyar kupa negyeddöntőjében.

Delmagyar.hu

Kedden eldől, ki ellen kell felkészítenie csapatát a kupa negyeddöntőjében Nikola Lazics vezetőedzőnek.

Fotó: Karnok Csaba

Bár a székesfehérvári mérkőzésen történtek nehezen megemészthetőek, és a szegedi klub vizsgálatot kezdeményezett a játékvezetők tevékenységének ügyében, az élet nem áll meg a férfi kosárlabda élvonalában.

Szombaton már nagyon fontos hazai bajnoki vár a csapatra a Budapesti Honvéd ellen, előtte kedden azonban kiderül, kivel játszik majd a magyar kupa negyeddöntőjében Nikola Lazics csapata.

A versenykiírás értelmében a négy párosítás esetében az alapszakaszban 13 forduló után előrébb álló csapat lesz a pályaválasztó, a továbbjutás pedig egy mérkőzésen dől majd el. Mindez azt jelenti, hogy amennyiben az SZTE-Szedeáknak a Falco KC Szombathely, az Alba Fehérvár, a Szolnoki Olajbányász, vagy az Egis Körmend lesz az ellenfele, akkor ehhez a négy csapathoz utaznia kell, hiszen Bognár Kristófék az ötödik helyen álltak 13 játéknapot követően.

Amennyiben viszont a Zalaegerszeg, az NKA Pécs, vagy a Debrecen lesz majd az ellenfél, akkor hazai pályán játszhat majd január 24-én a csapat.

A párosításokat kedden az M4 Sport Kosárlabda magazinjában sorsolják ki, a műsor 16.30-kor kezdődik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában