A klub versenyzői

2024.02.26. 12:03

Mozgalmas szatymazi hetek

A Szatymazi SE cselgáncsozói több versenyen is szerepeltek. A szegedi két napos Első Beton-kupán korosztályonként értek el érmes helyezéseket, míg Redenczki Sára Linda a speciális bajnokságon volt kétszer második.

A szatymaziak népes csapattal vettek részt a szegedi versenyen.

Fotó: Szatymazi SE

A speciális olimpiai országos bajnokságon Budapesten a Szatymazi SE sportolója, Redenczki Sára a 40 és a 44 kilogrammos súlycsoportban is a dobogó második fokára állhatott fel. 

Közel ezer versenyző érkezett meg 14 országból az újszegedi sportcsarnokban rendezett Első Beton-kupa két napos eseményre, amelyen serdülők, diák A és B korosztályúak, ifjúságiak, juniorok és felnőttek is elindultak. A szatymaziak több kategóriában is szereztek érmet.

Eredményeik, speciális olimpiai országos bajnokság, Budapest, 40 kg: 2. Redenczki Sára Linda, 44 kg: 2. Redenczki Sára Linda.
Edzők: Balogh Kinga, Tompa Márton Bence.

Első Beton-kupa serdülő, diák A és B verseny, Szeged, 32 kg: 3. Csóti-Gálfi Attila, 45 kg: 3. Nagy Csongor, +66 kg: 3. Márta Marcell, 40 kg: 5. Cseh Botond, 45 kg: 7. Jánoska Kristóf.

Ifjúsági magyar bajnokság, Szeged, 66 kg: 3. Rafael Ábrahám.

Első Beton felnőtt, junior magyar kupa, Szeged, 100 kg: 2. Tompa Péter, 66 kg: 5. Rafael Ábrahám, 90 kg: 5. Zádori Bálint, +100 kg: 5. Tompa Márton, 60 kg: 7. Kónya Ádám, 73 kg: 7. Csabai Zsombor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában