Helyi sport

2016.06.17. 09:58

Szőke Tisza táncverseny

Labdák helyett cipők, mezek helyett gyönyörű ruhák veszik át a főszerepet az újszegedi sportcsarnok hétvégi programjában: szombat és vasárnap rendezik a sokat látott arénában a 16. WDSF Szőke Tisza nemzetközi táncversenyt.

Munkatársunktól

A viadal már második alkalommal kétnapos, és ahogy [namelink name="Zsilák Zsuzsanna"] főszervező, a Papiron VTK elnöke elmondta, jó ötlet volt a bővülés, hiszen idén is a tavalyihoz hasonló létszámú pár nevezett. Hogy ez mit jelent? 16 országból közel kétszáz duó. Új nemzet kettőse érkezik majd Norvégiából és Moldovából, míg a megszokott vendégek is eljönnek többek között Olaszországból, Oroszországból, Fehéroroszországból, Lengyelországból, Szlovákiából, Németországból, Csehországból.


Az esemény szombat és vasárnap is 10 órakor kezdődik, majd egészen késő estig tart. Jegyek elővételben még kaphatók ma több helyen (Délmagyarország ügyfélszolgálatai, KM Tours – Szeged Nagyáruház, Tourinform-iroda – Szeged, újszegedi sportcsarnok), majd a verseny napjain főleg a rendezvénynek otthont adó létesítményben.


Program


16. WDSF Szőke Tisza nemzetközi nyílt táncverseny, Szeged, újszegedi sportcsarnok, szombat, 10 órától: magyar klubközi versenyek; 14 órától: nemzetközi versenyek; 18 órától: döntők (ifjúsági, felnőtt, szenior korosztály) és gálaest. Vasárnap, 10 órától: formációs táncversenyek; 13 órától: nemzetközi versenyek; 18 órától: döntők (junior I. és II., felnőtt, szenior korosztály).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában