Két igazgató megvan, kettőt még keresnek

Hódmezővásárhely - A hódmezővásárhelyi tankerületben összesen hét általános iskolában járt le az igazgató mandátuma, ezekre a helyekre lehetett pályázni – mondta Tóthné Kecskeméti Katalin tankerületi igazgató.

Munkatársunktól

Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

– A vásárhelyi Klauzál Gábor Általános Iskolában a korábbi igazgató, Patócs Anikó kandidált ugyan, de sikertelenül, míg a mártélyi suli igazgatói tisztére senki nem nyújtott be pályázatot – így ezek eredménytelenek maradtak. A Klauzált a szervezeti és működési szabályzat szerint az általános igazgatóhelyettes, [namelink name="Juhász-Nagy Istvánné"] vezeti, várhatóan az első félévben, akkorra zárulhat a második körös pályázat. Mártélyon Körtvélyessyné [namelink name="Rácz-Balog Renáta"] lesz a megbízott igazgató.

A Németh László Gimnáziumot és Általános Iskolát, a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskolát, valamint a Péczely Attila Alapfokú Művészeti Iskolát újabb 5 évre szóló megbízással a korábbi igazgatók, [namelink name="Árva László"], [namelink name="Forrainé Kószó Györgyi"], illetve [namelink name="Vágó János"] dirigálja. Új „dirit" kapott [namelink name="Farkas Zsuzsanna"] személyében – korábban a HISZK Corvin Mátyás Tagintézményt vezette – a Varga Tamás Általános Iskola, amelyet [namelink name="Tóthné Kecskeméti Katalin"] kinevezését követően, június 30-áig [namelink name="Borsiné Csontos Ilona"] irányított, valamint a Szent István Általános Iskola, amelynek élére [namelink name="Walterné Böngyik Terézia"] került. Az előző vezető, [namelink name="Ménesi Sándor"] igazgatóhelyettesi posztra pályázott, azt még nem bírálták el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!