Notórius fenyegetőzőt vett őrizetbe a vásárhelyi kapitányság

Hódmezővásárhely – Notórius fenyegetőzőt fogtak el és vettek őrizetbe a hódmezővásárhelyi rendőrök kedden. A gyanú szerint a 34 éves illető három helybeli férfit is folyamatos „terrorban" tartott, rendszeresen veréssel fenyegette meg őket.

Delmagyar.hu

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság előtt már nem ismeretlen az a 34 éves helybeli férfi, akit tegnap három rendbeli önbíráskodás bűntett és egy besurranásos lopás miatt őrizetbe vettek, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A vásárhelyi rendőrök korábban lopások, rongálások és zaklatások miatt már eljártak a férfival szemben, aki ezen bűncselekmények miatt nem régen szabadult a börtönből. A gyanúsított szabadulása után sem változtatott magatartásán: hárman jelentkeztek a vásárhelyi kapitányságon azzal, hogy a férfi rendszeresen veréssel fenyegeti őket az utcán vagy lakásuknál. Volt akitől állítólagos tartozását követelte, de olyan is, akitől az általa megvásárolt CD-k árát akarta ilyen módon visszaszerezni.

A vásárhelyi rendőrök tegnap előállították a 34 éves gyanúsítottat, akit azzal is meggyanúsítottak, hogy februárban besurrant az egyik általános iskolába is, ahonnan egy pénztárcát lopott el. Menekülés közben az egyik ott dolgozó utolérte, ekkor átadta a lopott értékeket, majd elment a helyszínről. A nyomozás megállapította, hogy ezzel a bűncselekménnyel is a fenyegetőző férfi gyanúsítható megalapozottan.

A vásárhelyi nyomozók ezért őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Címkék#rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!