Úszócsapat a szívekben

Kiderült, a szívek egy vásárhelyi úszócsapatot, baráti társaságot örökítenek meg.

I. P.

– A szíveket a kislányommal, a kétéves Pannival rajzoltuk az újvárosi, Gellért utcai házunk előtti járdára – mondta [namelink name="Olaszné Bajusz Andrea"] vásárhelyi úszóedző. A különböző színű szívecskékbe a Hód- Úszó SE csapatának, tanítványainak nevei kerültek, őket Panni is jól ismeri.


A magyarázatot az indokolja, hogy egy korábbi cikkünkben (2016. március 31.: Szerelmi sokszög a betonon) kilencszereplős szerelmi ágrajzként hivatkoztunk az ábrára, és nyilazás, összekötő vonalak híján csak találgathattunk: ki kit szeret igazán. Bajusz Andrea elárulta, kiket rejtenek az úgynevezett snapchat azonosító nevek: Gerle – Kerecsen Gerle, Szöszi – Kovács Norman, Pumesz – Winkler Máté, Ricsi – Miksi

Richárd (indul a vásárhelyi ifjúsági, junior úszó-Európa- bajnokságon), Dani – Morotvánszki Dániel, Nimi – Hös Nimród, Fanni – Károlyi Fanni, Viri – Bajusz Virág és Gergő – Zsögön Gergő.


Utóbbi kettő Andrea húga és az ő barátja. Vagyis a barátok között egy szerelmespár azért mégiscsak akadt. – Az igaz, hogy nagyon jó közösséget, igazi baráti társaságot alkotunk, és jót nevettünk a történeten – fűzte még hozzá Bajusz Andrea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!