Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Lázár is aláírt Hegedűsnek

Ajánlást gyűjtött Lázár János kancelláriaminiszter, országgyűlési képviselő tegnap Hegedűs Zoltánnak, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjének a február 25-ei időközi választásra, Vásárhelyen a Kossuth téri posta előtt.
– Hogy állsz, Zolikám, az ajánlásokkal? Nyerni fogsz? – kérdezte, mikor megérkezett. Majd aláírta az ívet, és a járókelőket is erre kapacitálta. – Beálltam aktivistának, és aláírtam a támogatóívet. Biztos vagyok benne, Hegedűs Zoltán mindenki polgármestere lesz, azoknak az érdekeit is képviselni fogja majd, akik rá szavaztak, és azokét is, akik nem – mondta Lázár. Hozzátette: Hegedűs Zoltán tisztességes, nyugodt vásárhelyi ember, nála megválasztása esetén jó kezekben lesz a város. Vásárhely fejlődéséhez nyugalomra, megértésre, együttműködésre van szükség, ezt a Fidesz–KDNP jelöltje garantálhatja.
Lázár is aláírt Hegedűsnek - Galéria


 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

140 lakást adott már el Vásárhely

140 lakást adott már el Vásárhely
Az akció 2018-ban is folytatódik Vásárhelyen. Továbbra is 40 százalékkal a piaci ár alatt vehetik meg a bérlők és azok egyenes ági leszármazottai, felmenői az eladásra kínált önkormányzati bérlakásokat. Tovább olvasom