Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Márki-Zay Péter Kis Andreát jelölte alpolgármesternek Vásárhelyen, Lázár és Hegedűs együttműködést ajánlott

Az új polgármester elmondta, csak egy alpolgármesterrel dolgozik majd, szerinte az elvégzendő munkához nincs szükség kettőre. Lázár János együttműködést ajánlott Márki-Zay Péternek.
Kis Andreát, az MSZP vásárhelyi elnökét jelöli alpolgármesternek Márki-Zay Péter, a város polgármestere – hangzott el a Rádió7 Napraforgó Plusz című műsorában. Az új polgármester elmondta, csak egy alpolgármesterrel dolgozik majd, szerinte az elvégzendő munkához nincs szükség kettőre. Márki-Zay közölte azt is, az így felszabaduló pénzt a városházán dolgozók béremelésére szeretné fordítani. Kérdésre válaszolva elmondta, egyetlen folyamatban lévő beruházást sem állít le. A polgármester kampányának hangsúlyos eleme volt a magánszemélyek építményadójának kivezetése. A rádióműsorban most tudatta: 2019-nél hamarabb erre nincs lehetőség.

A város érdekében együttműködést ajánl, és közös munkát javasol Lázár János miniszter és Hegedűs Zoltán frakcióvezető Hódmezővásárhely vasárnap megválasztott új polgármesterének, Márki-Zay Péternek.
– Ideje van a versengésnek, és ideje van az együttműködésnek is. Most az együttműködés ideje jött el – áll Lázár és Hegedűs vásárhelyi háztartásokba csütörtök délután eljuttatott közös levelében. A két fideszes politikus a levélben gratulál Márki-Zay Péternek a vasárnapi győzelemhez, és jelzik, számukra Vásárhely az első, ezért készen állnak a közös munkára. A levél azt is tartalmazza: a vásárhelyi Fidesz-frakció abban is támogatja az új polgármestert, hogy maga választhassa ki a munkatársait, ezért az alakuló ülésen bármelyik ellenzéki képviselő alpolgármesteri megválasztását megszavazzák majd.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Maradt a biciklikáosz: sok az üres kerékpártároló a vásárhelyi buszpályaudvaron - hiába építették?

Maradt a biciklikáosz: sok az üres kerékpártároló a vásárhelyi buszpályaudvaron - hiába építették?
Továbbra is kerékpárkáosz uralkodik a vásárhelyi buszpályaudvaron. Február közepén adtak át 230 új tárolóhelyet, abból sok üres, mert többen még mindig korláthoz, padhoz és sövényhez láncolják kétkerekűjüket. Tovább olvasom