Kecskemét és környéke

2012.01.02. 18:05

Zolika az idei első baba

Kecskemét - Császármetszéssel jött világra az idei első kisbaba a kecskeméti kórházban. A kiskunfélegyházi Zolika édesanyja dús haját örökölte.

Gál Orsolya

Egy kiskunfélegyházi édesanya, Takács Mónika kisfia, Takács Zoltán lett 2012-ben a Bács-Kiskun megyei kórház első újszülöttje. Zolika január 1-jén 10-óra 25 perckor, császármetszéssel jött a világra. – Ő a legcsodálatosabb kisgyermek - mondta büszkén kicsi fiával a kezében az édesanya. - Január 17-ére voltam kiírva, de a kisfiam úgy döntött, hamarabb érkezik meg hozzánk. 3500 grammal és 54 centivel született, nem is gondoltam, hogy ilyen nagy lesz. Azért Zolika lett a neve, mert az én születésnapom Zoltán napon van – tette hozzá az édesanya.


Mónikának az első gyermeke a kisfiú, aki gyönyörű, dús hajjal jött a világra. Az édesanyától megtudtuk, Zolikának jó az étvágya és nagyon sokat alszik. Mónika még nem tudja, mikor mehetnek haza, de már várja őket otthon a család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!