Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

Félreértette az ünnepi lángokat, üzemanyagot próbált meggyújtani egy tiszakécskei benzinkúton - fotók

Gyertya helyett a töltőpisztolyt próbálta meggyújtani. Mondanánk, hogy ezúton gratulálunk, de nem.

A tiszakécskei rendőrök őrizetbe vettek egy 23 éves helyi lakost. Közveszély okozása kísérletével és rongálással gyanúsítható - olvastuk a police.hu-n, ahol kibontakozott az egész történet.

Félreértette a gyertyagyújtást egy tiszakécskei férfi, benzinkúton próbált gyújtogatni - GALÉRIA

A gyanú szerint egy férfi december 23-án 23.40-kor gyalogosan érkezett egy tiszakécskei benzinkúthoz. Kicsit félreértelmezte az ünnepi gyertyagyújtást advent utolsó vasárnapján, egy nappal szenteste előtt, mert az egyik töltőpisztolyt leemelte a helyéről, és az abban lévő üzemanyagot próbálta meg meggyújtani. Mivel nem járt sikerrel, egy másik töltőpisztollyal is próbálkozott, szerencsére szintén eredménytelenül.

Ez után az üzemanyagtöltő állomás boltjához mentRugdosta a fotocellás ajtót, majd az épület előtti virágos ládákat felborogatta, szétdobálta. Végül az egyik fából készült ládát addig csapkodta az ablakhoz, amíg az üveg ki nem tört.

A végeredmény: a tiszakécskei rendőrök a férfit a bűncselekmény helyszínének közelében rövid időn belül elfogták. Előállítását követően közveszély okozása bűntett kísérlet és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették. A nyomozók a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészségen előterjesztést tettek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mária Terézia korabeli tárgyakat találtak Kecskemét belvárosában

Mária Terézia korabeli tárgyakat találtak Kecskemét belvárosában
A feltárás során előkerült, konyhai hulladékként értelmezhető állatcsontok, kerámiaedény-töredékek… Tovább olvasom