Hallgassa élőben!
Fotó: Bors

Megrázó: ez maradt a helyszínen a brutális motoros baleset után

Motorossal ütközött egy autó a XXIII. kerületben.

Egy motorkerékpárossal ütközött össze egy személyautó Budapest XXIII. kerületében, a Grassalkovich út és a Zsellér dűlő kereszteződésében.

A balesethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen – írja a Bors.

Fotó: Bors

Fotó: Bors

Fotó: Bors

Fotó: Bors

 

Hozzászólások

Montenegróban beoltották a nagykorú lakosság felét
A nagykorú lakosság 50,3 százalékát oltották be a koronavírus elleni valamelyik védőoltás legalább egy adagjával Montenegróban.
Turbóra kapcsolt a Szegedi Nemzeti Színház
A Szegedi Nemzeti Színház évadnyitó társulati ülésén fogalmazott úgy Dinyés Dániel zenei vezető, hogy ebben az évadban turbóra kapcsol az operatagozat. – Új energiával igyekszünk feltölteni egy régi cégért – közölte.
Kétmilliónál is többen utaztak az idén nyáron vonattal a Balatonhoz
Sikeres szezon zárult le a hétvégével a Balaton partjainál.
Meghalt Zoltai Gusztáv, a Mazsihisz korábbi ügyvezetője
Vasárnap reggel érte a halál.
Kutatók éjszakája – Több mint háromszáz programmal várja az érdeklődőket az SZTE
Több mint háromszáz, a különböző tudományterületek érdekességeit bemutató programmal várja az érdeklődőket pénteken, a Kutatók éjszakáján a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.
Retteg a világ, a Covidnál is halálosabb vírus terjed
India déli részén egy ritka vírus miatt aggódnak a lakók és a tudósok. A hatóságok egy újabb járvány kitörésének a megakadályozásán dolgoznak, egy 12 éves kisfiú már meghalt.