Makó és környéke

2007.12.22. 14:44

150 millió forint értékű heroint fogtak Nagylaknál

Nagylak - 150 millió forint értékű heroint foglaltak le a vámosok Nagylaknál egy bolgár személyautóban - közölte a vám- és pénzügyőrség szóvivője szombaton.

150 millió forint értékű kábítószert találtak a vámosok egy bolgár személyautóban pénteken hajnalban a nagylaki határátkelőhelyen. A 10,5 kilónyi heroint a vámosok lefoglalták, a bolgér férfi ellen eljárást indítottak.A bolgár személyautó 65 éves vezetője Svájcba tartott, mert autót akart vásárolni. Kocsija autó ellenőrzésekor a vámosok észerevették, hogy a Mercedes hátsó üléstámláját átalakították.

Az autót kábítószer kereső kutyával is átszagoltatták, az eb a hátsó üléstámlánál egyértelműen jelzett, ezért a vámosok szétbontották az autó utasterét. Az üléstámlában a megbontás után 20 csomagban összesen 10,5 kilogramm heroint találtak a nagylaki vámosok, a 150 millió forint értékű kábítószer lefoglalták, a 65 éves bolgár férfi ellen visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetése miatt eljárást indítottak - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Némedi Varga Éva százados, a VPOP Dél-Alföldi Regionális Parancsnokság sajtóreferense.

Címkék#Nagylak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!