Makó és környéke

2012.08.28. 10:08

Hamarosan megnyílik a Bográcsok utcája

Makó - Baráti társaságok, civil szervezetek, családi és munkahelyi közösségek jelentkezését várják az idei Hagymafesztiválra, a Bográcsok utcájába.

Delmagyar.hu

Az esemény 2012. szeptember 8-án, szombaton lesz. Összesen 38 főzőhely áll a jelentkezők rendelkezésére. A Hagymafesztivál idei helyszíne: Főtér, szökőkút Környéke. A főzőhelyek a könyvtár előtti parkolóban lesznek. A könyvtár előtti füves területen 800 m2 sátorban biztosítunk székeket, asztalokat valamennyi főzős csapatnak.

Jelentkezni lehet telefonon: Gedó Mária +3630/436-3471; Harkai Rita +3630/825-3923, valamint a [email protected] email címen. Jelentkezést szeptember 5-én 20 óráig tudnak elfogadni. A csapatok részvételi szándékát 1-38. főzőhelyig a jelentkezés sorrendjében tudják elfogadni.

A szervezők az alábbiakat biztosítják díjtalanul: bográcstartó állvány tetővel, előkészítő asztal, 2 szék, vízvételezési lehetőség. Az ebéd elfogyasztásához sátort, asztalt, széket biztosítanak. Minden egyebet: tűzifát, gázt, a bográcsba valót, tálat, merőkanalat, tányért, evőeszközt a csapatoknak maguknak kell hozniuk.

Címkék#Makó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!