Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Csobbanós esküvő Makón - elázott a násznép, de nem úgy, ahogy gondolnánk

Csobbanós esküvő Makón - elázott a násznép, de nem úgy, ahogy gondolnánk
Előfordul, hogy egy jól sikerült lagzin a násznép egy kicsit elázik - a hétvégén Makón viszont ez nem azt jelentette, mint máskor. Egy győri pár ugyanis a Glorius Szállóban kelt egybe, aztán az egész csapat átment a Hagymatikum élménymedencéjébe.
– Olyan esküvőt szerettem volna, amilyen a filmekben van. Az, amiben Makón részünk volt, még annál is szebb lett, mint amiről álmodtam – mondta mosolyogva Ditrichné Berki Barbara, aki a hétvégén nem mindennapi módon kelt egybe férjével a Maros-parti városban.

Az ország másik végéből, Mosonmagyaróvárról jöttek ide azért, hogy házasságkötésüket a ceremónia után, a násznéppel együtt egy fürdőzéssel is megünnepeljék a Hagymatikumban. Esküvőszervezőjük, Kaskötő Anita azt mondta, ilyen különleges feladata még sosem volt.

Az ötlet, hogy itt legyen a nagy nap, Barbara édesanyjától, Berkiné Major Gyöngyitől származik, aki tavaly férjével együtt volt a Glorius Szálló vendége, és mindjárt arra gondolt: ez a város, a szálló és a mellette lévő fürdő mint esküvői helyszín megéri azt, hogy átszeljék érte az országot.

A rendőrként dolgozó Ditrich András és felesége – Barbara egyébként cukrász – egybehangzóan azt mondták, a nap minden várakozásukat felülmúlta. Különösen az emberek kedvessége esett jól nekik. A násznép ugyancsak jól érezte magát, a vízben is óriásit bulizott a közel félszáz fős társaság. A fiatalok most egy hetet a Gloriusban töltenek, és feltett szándékuk, hogy Makót is jobban megismerjék, később pedig szeretnének ide visszatérni.
 
Galéria kép

 A Glorius már jó ideje kedvelt esküvői helyszín, a Hagymatikum azonban most vett részt először ilyesmiben. – Nagyon örültünk az ötletnek, ezzel is szélesedett a kínálatunk – mondta el a történetről Gergely Gábor igazgató. Akitől azt is megtudtuk, erre az alkalomra egyedi árajánlatot állítottak össze, és 3 ember maradt bent a szokásosnál 2 órával többet azért, hogy biztosítsa a medence felügyeletét, és gondoskodjon a vendéglátásról.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Összefogtak az Erzsébet-házért - már megvan az épület

Összefogtak az Erzsébet-házért - már megvan az épület
Sok százan mozdultak meg a hétvégén, hogy valamilyen módon segítsék a makói Angyalsóhaj Alapítványt. Tovább olvasom