Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Kiesett a második emeletről egy idős asszony Makón

Makó - Kiesett második emeleti lakásának erkélyéről egy 68 éves nő a makói Marczibányi téren tegnap reggel. A szomszédok szerint rejtély, miért – a rendőrség azt mondja, kizárt, hogy az asszonyt kilökték.
A szomszédok szerint rejtély, hogyan és miért esett ki tegnap kora reggel egy 68 éves, egyedül élő asszony Marczibányi téri második emeleti lakásának erkélyéről Makón. A zuhanásra, majd a tompa puffanásra az erkély alatti egyik földszinti lakás lakója, özvegy Balázs Péterné figyelt fel. Odament az ablakhoz, kinyitotta, és egy testet látott heverni háton fekve a földön. – Erzsikém, te vagy az? – kérdezte, majd amikor a nő igennel válaszolt, átkopogott a szomszédba, hogy menjenek ki hozzá, és hívjanak mentőt, ő ugyanis törött csípője miatt nem tud kimozdulni a lakásból. A segítség perceken belül megérkezett. A szerencsétlenül járt asszonyt a szegedi traumatológiai klinikára szállították súlyos, életveszélyes sérülésekkel.

A megyei rendőr-főkapitányság szóvivője, Szenti Szabolcs főhadnagy lapunkat az esettel kapcsolatban úgy tájékoztatta: a helyszíni szemle és az adatgyűjtés alapján kizárható, hogy a nénit kilökték az erkélyről. Mi úgy láttuk, hogy az egyébként a zárt belső udvarra néző erkély jó állapotú, stabil, rácsozata rendben van, tehát az sem valószínű, hogy véletlen esett volna ki. A szomszédok azt mondták a korábban betegápolóként dolgozó néniről, hogy sokat betegeskedett, nehezen mozgott, és az utóbbi időben, mióta a férje is meghalt, gyakran kezelték a pszichiátrián. Egyszer, egy hasonló alkalommal évekkel ezelőtt azt mondta, jobb lenne, ha hagynák békében meghalni. A mentőre várva megkérdezték tőle, mi történt – most viszont csak annyit mondott, a szemetet akarta levinni.

Az asszony zuhanására egy földszinti lakó, özvegy Balázs Péterné figyelt fel – fölötte két emelettel az erkély. Fotó: Szabó Imre
Az asszony zuhanására egy földszinti lakó, özvegy Balázs Péterné figyelt fel – fölötte két emelettel az erkély.
Fotó: Szabó Imre

Olvasóink írták

  • 2. Fót 2009. március 03. 05:25
    „Ejnye-Bejnye Lajosbácsi”
  • 1. lajosbácsi 2009. március 02. 17:53
    „állítólag kiugrott a szemetet levinni”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiesett egy néni a második emeletről Makón

Makó - Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították a mentők a szegedi traumatológiai klinikára azt az idős nőt, aki vasárnap reggel kiesett második emeleti lakásának erkélyéről Makón. Tovább olvasom