Délmagyar logó

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Operagála operacsillagokkal

Makó - Még kaphatók jegyek a ma este nyolckor kezdődő operacsillagok gálaműsorára. A Makói Muzsika műsorán a világhírű Tokody Ilona, valamint Cseh Antal, Vajda Júlia és Muskát András énekel Puccini, Mozart és Verdi műveiből a Hagymaház színpadán háromezer ember előtt.
Bálint Márta, a Makói Közművelődési Kht. igazgatója lapunknak elmondta: évről-évre egyre többen és többen érdeklődnek a műfaj iránt. Szerdán este különösképp közel érezhetik a szívükhöz az operát a makóiak, hiszen idén két földijük előadásában hangzanak el részletek a leghíresebb és legismertebb darabokból.

A műsor-összeállítás a művészek meglepetése lesz – tudtuk meg Cseh Antaltól, aki 23 éves koráig Makón élt, tanult. A operaénekes csupán annyit árult el, hogy biztosan lesz duettje a szintén makói származású Vajda Júliával. Mindketten idén kapták meg a Szegedi Nemzeti Színház Dömötör-díját a legjobb színész és színésznő kategóriában – így biztos, hogy a megyéből, sőt az ország távolabbi részeiből is sokan látogatnak majd el a mai operaünnepre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Benkó Dixieland Band meghódította Makót

Makó - A Benkó Dixieland Band meghódította Makót. Az idén ötvenéves jubileumát ünneplő zenekar… Tovább olvasom