Mórahalom és környéke

2019.05.28. 22:47

300 gyerek érkezett Zákányszékre - Nagycsoportosok találkoztak

A közelmúltban megtartották a hagyományos kistérségi nagycsoportos óvodások találkozóját.

Munkatársunktól

A már tizenkilencedik alkalommal megrendezett rendezvény helyszíne idén Zákányszék volt. Az idei volt az első alkalom, amikor ennyire szélsőséges időjárással kellett számolniuk a résztvevőknek, a nagy találkozót ezért egy rendezvénysátorban tartották. Az eső, a hideg és a szomorkás idő nem szegte a gyerekek kedvét az önfeledt szórakozásban. A nagycsoportosok találkozójára 300 gyerek érkezett 50 kísérővel.


Sádtné Papp Ibolya, a Kistérségi Óvodák Egyesületének elnöke elmondta, a házigazdáknak nehéz feladatuk volt, mert teljesen át kellett írniuk a forgatókönyvet az eső miatt, de ezt sikeresen megoldották.

300 nagycsoportos óvodás érkezett Zákányszékre a környékbeli településekről a hagyományos találkozóra. Fotó: Börcsök Zoltán

300 nagycsoportos óvodás érkezett Zákányszékre a környékbeli településekről a hagyományos találkozóra. Fotó: Börcsök Zoltán

A házigazdák nevében Liebhaber Gáborné, a Zákányszéki Manó-Kert Óvoda és Bölcsőde vezetője, valamint Matuszka Antal polgármester köszöntötte a résztvevőket, továbbá köszönetüket fejezték ki a szervezőknek és a térség valamennyi óvodájának, hogy segítségükkel megvalósulhatott ez az esemény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!