Mórahalom és környéke

2019.05.15. 21:46

Semjén: Kisebbséggé válhatunk saját hazánkban

Üllésre ért szerdán a Fidesz országjárása a közelgő EP-választás kapcsán: az est vendége Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes volt. Hangsúlyozta, az életnek vannak olyan pillanatai, amelyek nemcsak egy ciklust, hanem a gyermekeink és az unokáink életét határozzák meg.

Kiss Anna

– Vannak olyan dolgok, amiket az egyik kormány elront, majd a másik helyrehozza. Például a Gyurcsány-kormány eladósította az országot, majd az Orbán-kormány helyrehozta a gazdaságot, csökkentette az államadósságot, munkanélküliség helyett pedig már munkaerőhiány van. De a migráció nem ilyen. Ha most elrontjuk, utólag már nem tudjuk jóvátenni.

 


Ha a muszlim bevándorlók idetelepednek, soha többet nem tudunk tőlük megszabadulni, mert jön a családegyesítés 3-4 feleséggel és 8-10 gyerekkel, pillanatok alatt létrejön a párhuzamos társdalom. Kisebbséggé válhatunk a saját hazánkban. Vannak országok, amelyek már elvesztek, például Franciaország, de nálunk még dönthetünk arról, hogy akarunk-e kevert népességű ország lenni. Ez a tét május 26-án – hangsúlyozta [namelink name="Semjén Zsolt"].


A politikus kiemelte, nem az a keresztény segítség, hogy boldog-boldogtalant beengedünk, és tönkretesszük az országot, hanem az, amit a magyar kormány csinál, hogy ott segítünk, ahol baj van, és nem a bajt hozzuk ide.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!