Bulvár-celeb

2022.10.02. 12:42

Nostradamus megjósolta: Harry lesz majd a király

Nostradamus több mint 450 évvel ezelőtt már előre látta milyen váratlan fordulatokat tartogat a sors a brit királyi család számára.

Fotó: David Rose / POOL / AFP

A francia misztikus 6338 jóslatot írt, többek között arról, hogy mikor, hol és hogyan fog drámai módon véget érni a világunk. 

Számos jóslatát pontosnak értelmezték, például a második világháborút, a szeptember 11-i terrortámadást, a francia forradalmat és az atombombát. Egyes rajongói szerint Nostradamus a 2020-as koronavírus-járvány kezdetét is megjósolta.

Mario Reading még 2005-ben adott ki egy könyvet, amiben Nostradamus jóslatait értelmezte. Az abban leírtak szerint, a filozófus 1555-ben írt egyik művében nemcsak II. Erzsébet halálának pontos idejét látta előre, de jóslata szerint III. Károly uralkodása nem fog sokáig tartani, sőt ezután nem várt fordulatként kisebbik fiára, Harryre fogja hagyni a brit trónt - írja a The Sun.

„II. Erzsébet királynő 2022 körül fog meghalni, körülbelül 96 éves korában, öt évvel korábban, mint az édesanyja” – olvasható Mario értelmezése, ami így folytatódik: „Károly 2022-ben 74 éves lesz, amikor átveszi a trónt. De a brit lakosság egy bizonyos része ellenérzéssel fogja fogadni Diana walesi hercegnőtől való botrányos válása miatt.”

Nostradamus jóslata szerint a Nemzetközösség nagy része külön fog válni Károly király uralkodása alatt, ezért kénytelen lesz végül lemondani. 

„Mert helytelenítették a válását, egy olyan embernek, akit később méltatlannak tartottak; A nép kiszorítja a szigetek királyát; Egy olyan ember lép a helyébe, aki soha nem számított arra, hogy király lesz” - olvasható Nostradamus művében.

Reading értelmezés szerint így Nagy Britannia következő királya Harry herceg lesz, aki IX. Henrik király néven fog uralkodni - írja a cikk alapján a Ripost.

Borítókép: III. Károly és fia, Harry herceg II. Erzsébet királynő temetésén, a windsori Szent György-kápolna előtt szeptember 19-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!