Hallgassa élőben!

Bevásárlólistát adott a polgármesternek és veréssel fenyegette

Veréssel fenyegette meg Lad független polgármesterét egy helybeli férfi, aki arra akarta rávenni a falu elöljáróját, hogy vásárolja meg neki az általa listába vett termékeket.

Veréssel fenyegette meg Lad független polgármesterét egy helybeli férfi, aki arra akarta rávenni a falu elöljáróját, hogy vásárolja meg neki az általa listába vett termékeket – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata pénteken az MTI-vel.

A kiadott közlemény alapján a büntetett előéletű 48 éves férfi a bevásárlólistát még hétfőn adta át Pirosné Tamás Krisztina polgármesternek a hivatalban, ahol agresszívan viselkedett, és azzal fenyegetőzött: ha a község vezetője az azon szereplő termékeket neki nem vásárolja meg, akkor bántalmazni fogja.

A Barcsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya zaklatás miatt indított eljárást az ügyben. A helyi körzeti megbízott kedden elfogta, majd őrizetbe vette a férfit, aki körözés alatt is állt, ugyanis nem vonult be önként a rá jogerősen kiszabott 1 év 10 hónap börtön, illetve 2 év 4 hónap fegyházbüntetésre.

Hirdetés
„A fiatalokat csak a mai kor eszközeivel lehet befogadóvá tenni”
Felminősítette Magyarországot a Moody's
A Moody's Investors Service nemzetközi hitelminősítő az eddigi „ Baa3”-ról egy fokozattal „Baa2”-re javította a magyar államadós-osztályzatot.
Az abortuszhoz való jog védelméről fogadtak el törvényt a demokraták Amerikában
A törvénytervezetről tartott szavazás lényegében jelképes volt a demokrata párti többségű testületben, ugyanis a szenátus várhatóan nem fogja elfogadni.
Kiemelt támogatást nyújt a kormányzat a műtéti várólisták csökkentésére
Kásler Miklós miniszter utasítására készült el az Emberi Erőforrások Minisztériuma által beterjesztett szakmai javaslat, amely alapján a kormány 12.2 milliárd forintos támogatást biztosít, így a várólisták drasztikus lerövidítése várható.
Nyitás: száz ország képviselői jönnek el a Vadászati Világkiállításra (videók)
A kapcsolódó rendezvényekkel együtt csaknem 1500 programelemből áll össze az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás.
Hivatalos: megőrizte alkotmányozó többségét az orosz kormánypárt
Megerősítette az orosz Központi Választási Bizottság pénteki ülésén a múlt hétvégén megtartott választások hivatalos végeredményét.
Messi kihagyhatja a Manchester City elleni találkozót a BL-ben
Egyelőre bizonytalan, hogy pályára léphet-e Lionel Messi a Paris Saint-Germainben a Manchester City elleni, keddi Bajnokok Ligája-találkozón.