Ország-világ

2012.08.31. 13:36

Bevásárlólistát adott a polgármesternek és veréssel fenyegette

Veréssel fenyegette meg Lad független polgármesterét egy helybeli férfi, aki arra akarta rávenni a falu elöljáróját, hogy vásárolja meg neki az általa listába vett termékeket.

Veréssel fenyegette meg Lad független polgármesterét egy helybeli férfi, aki arra akarta rávenni a falu elöljáróját, hogy vásárolja meg neki az általa listába vett termékeket - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata pénteken az MTI-vel.

A kiadott közlemény alapján a büntetett előéletű 48 éves férfi a bevásárlólistát még hétfőn adta át Pirosné Tamás Krisztina polgármesternek a hivatalban, ahol agresszívan viselkedett, és azzal fenyegetőzött: ha a község vezetője az azon szereplő termékeket neki nem vásárolja meg, akkor bántalmazni fogja.

A Barcsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya zaklatás miatt indított eljárást az ügyben. A helyi körzeti megbízott kedden elfogta, majd őrizetbe vette a férfit, aki körözés alatt is állt, ugyanis nem vonult be önként a rá jogerősen kiszabott 1 év 10 hónap börtön, illetve 2 év 4 hónap fegyházbüntetésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában