Két év börtönre ítéltek egy ukrán embercsempészt

Jogerősen két év börtönre ítélt a Kiskunhalasi Járásbíróság egy ukrán férfit, aki öt szír migránst akart Ausztriába juttatni, de Kiskunhalason elfogták – közölte a Kecskeméti Törvényszék kedden.

A közlemény szerint a 33 éves ukrán férfi március 9-én Borotán vette fel autójába az öt szír állampolgárt, de később Kiskunhalason a járőrök megállították, majd őrizetbe vették.

A Kiskunhalasi Járásbíróság embercsempészés miatt a férfit két év börtönbüntetésre ítélte és öt évre kiutasította Magyarország területéről.

Hozzászólások

szponzorált tartalom
Több mint kétezer diák vett részt az MVM Okosbútor versenyén
Hollik István: a jogállamiság csak ürügy arra, hogy a brüsszeliek zsaroljanak bennünket
A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint elfogadhatatlan, hogy a Magyarországnak járó támogatás befagyasztásával zsarolják az országot.
Így győzze le a stresszevést
Nem csak az édesség segít a szorongáson.
Heteken belül ötszörös nagypapa lesz Orbán Viktor
Orbán Ráhel a harmadik gyerekével várandós.
Többen meghaltak egy dél-afganisztáni öngyilkos merényletben
Öngyilkos merénylő robbantotta fel magát egy ellenőrző pontnál a dél-afganisztáni Hilmend tartományban, öt civil és négy katona életét vesztette – közölték csütörtökön helyi források, a tálibokat nevezve meg támadóként.
Ausztriába akarta juttatni az illegális bevándorlókat, vádat emeltek ellene
A Makói Járási Ügyészség vádat emelt azzal a moldáv férfival szemben, aki idén nyáron négy illegális határátlépőt szeretett volna Ausztráliába csempészni.
Felkészültek az iskolák és az óvodák a lázmérésre
Van, ahol hőkapukat is felállítanak.