Ország-világ

2016.11.10. 18:10

Trump győzelme miatt átírták a South Park legújabb epizódját

A South Park készítői, Trey Parker és Matt Stone olyan biztosak voltak Hillary Clinton győzelmében, hogy köré építették fel a sorozat következő, ma esti részét.

A legfrissebb epizódnak az előzetesek szerint az lett volna a címe, hogy The Very First Gentleman (A legelső úriember), és szerepelt volna benne Bill Clinton, aki ellátogat a South Park Elementarybe. Miután kiderült, hogy Donald Trump győzött, a trailereket leszedték a netről, az epizód címét pedig megváltoztatták arra, hogy Oh, Jeez. Az új trailerben szerepel a következő mondat: "Megtanultuk, hogy a nőkből bármi lehet, kivéve elnök."


Nem csak a South Park alkotói faragtak rá a nagy magabiztosságra: a Newsweek Madam President szalagcímmel ellátott, Clintont ábrázoló különleges kiadását is vissza kellett hívni a standokról, mind a 125 ezret. Magyarországon Avar János írt könyvet Madam President címmel, ennek a címlapját cserélték le.

Címkék#South Park

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában