PR cikk

2022.10.06. 00:00

Ki ne hagyja! Készletkisöprés a Burkolólap 2000 Kft.-nél!

Október végi leltára előtt szokás szerint készletkisöprést tart a szegedi Burkolólap 2000 Kft. Dorozsmai úti szaküzlet kizárólag hideg burkolatait árusítja ki a piaci árnál jóval olcsóbban, óriási választékban, akár 70 % kedvezménnyel. A megvásárolt fali csempéket, padlólapokat a szegedi raktárból azonnal hazaviheti.

delmagyar.hu

Összesen több mint 100 ezer négyzetméteren első és másodosztályú teraszlapok, fürdőszobai fali és padlócsempék, konyhai padlóburkolatok közül válogathat a Dorozsmai út 6. szám alatti és a szigetszentmiklósi fürdőszoba-szaküzlet outlet csarnokában, illetve kültéri kirakodóvásárán.

Csempe azonnal? Igen!

Az akció mértéke termékfüggő, általában a robbanásszerű áremelkedés (mintegy 30–40 százalék) előtti, régi, szép időkre jellemző áron juthat szebbnél szebb, raktáron lévő fali és padlóburkolatokhoz. Vagyis a jelenlegi áraknál jóval olcsóbban, többheti várakozás nélkül, azonnal hazaviheti vagy kiszállíttathatja a termékeket. A másik, szigetszentmiklósi raktárból legfeljebb egy hét alatt érkezik meg az áru.

– Az egészen nagy felületre is elegendő, jellemzően közepes vagy annál kisebb csempéket most azonnal, várakozási idő nélkül kaphatja meg az ügyfél. Ez a mai világban nagy szó. Manapság nem ritka, hogy a megrendelési árhoz képest a vásárló drágábban tudja átvenni a jellemzően 2-3 – 5 hét után befutott árut – mondta el Winkert Roland. A cég üzletvezetője szerint az exkluzív csempék átlagos négyzetméterára 10–15 ezer forint, a legolcsóbb minőségi termékeké pedig 4–5 ezer forint között mozog.

Miért kell annyit várni?
Egyrészt az alapanyaghiány (fehér agyag és a gyártáshoz szükséges gáz), másrészt a körülményes szállítás miatt ment fel a csempe ára, ráadásul sokat is kell rá várni, a legtöbbet a távoli Spanyolországból, Olaszországból várt szállítmányokra.

A nagykereskedelmi áruházként is működő, 1997-ben alapított Burkolólap 2000 Kft. óriási raktárkészletét 160 fős viszonteladói hálózatának és saját importjának köszönheti. Közvetlen gyári kapcsolatainak hála, termékeit mindig jó áron tudja értékesíteni.

A szürke a sztár
A szürke minimum 50 árnyalata most a sláger, a monokróm, pasztellesebb, fakó, matt színek divatja jött a rikító színek helyett. A drágább kategóriát képviseli az exkluzív hatást keltő, elegáns, finom márványmintázat. A szabálytalan geometriai formák, az anyagukban domború csempék is nagyon népszerűek, csakúgy, mint a növénylevél-mintázatú burkolat. Divat a bronz és az acélszínű dekorprofil is.

Minden IS van!

Persze nem csak hideg burkolatokból nagy a választék a Dorozsmai úton. Térkő, meleg burkolat, fürdőszobai és konyhai szaniterek, csaptelepek, burkolási segédanyagok, dekorációs termékek, például kőfurnérok, falamellák széles kínálata várja a vásárlókat.

Hol kell itt bemenni?!

Nos, igen, a szomszéd építkezik. Ne ijedjen meg, ha a szaküzlet előtti dupla kerítésen emiatt nem jut át, a bejáratot az épületet megkerülve éri el, biztató táblák adnak útbaigazítást a gyalogosan érkezőnek. Ennek is van előnye: útközben végignézheti az akciós kínálatot! A szalon saját parkolójában, illetve az utcafront felőli, tágas parkolóban leteheti az autóját.

A készletkisöprés után, október 24-től november 2-ig az üzlet leltár miatt zárva lesz.

Tekintse meg kínálatunkat:
https://www.burkololap2000kft.hu/

Jöjjön el személyesen üzleteinkbe:

SZEGED
6728 Szeged, Dorozsmai út 6. (bejárat a raktár felől)
hétfő–péntek 8.00–17.00
szombat: 9.00–13.00
vasárnap: ZÁRVA

SZIGETSZENTMIKLÓS
2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 43.
hétfő–péntek: 8.00–17.00
szombat: 09.00–13.00
vasárnap: ZÁRVA

 
Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában