Hirdetés

2023.08.29. 07:00

Húszezer felülés félóra alatt? Neked is menni fog

Egyedülálló szépségszalon nyílik Újszegeden. Az augusztus 28-án debütál a Beautyfly Szépségszalon ,a Fő fasor 104 szám alatt.A világ élvonalába tartozó, korszerű gépekkel varázsolja karcsúbbá, fiatalosabbá, egészségesebbé a hölgyeket és az urakat. Például az egyik berendezésük a hasizomra úgy hat, mintha 20 ezer „egy szuszra” lenyomott felülés, mindössze 30 perc alatt.

PR cikk

Fotó: Beautyfly Szépségszalon

(Sz)ép testben (sz)ép lélek- ennek bebizonyítására törekszik a szegedi Beuatyfly szépségszalon, mely hamarosan megnyitja kapuit vendégei előtt.

Diszkrét szépítkezés

Úgy érzi, hiába a sok edzés, nincs eredménye? Nincs egyedül… Akit zavar a makacs hasi zsír, a lötyögő háj, a narancsbőr, az ödémás láb, az ülő munka okozta hát- és derékfájás, szívesen megszabadulna felesleges szőrzetétől, izmosodna vagy éppen titkon inkontinencia panaszokkal él, a legjobb helyen jár!

A Beuatyfly szépségszalon célja, hogy modern gépek és szaktudás ötvözésével személyre szabottan, pénztárcabarát módon segítsék testi-lelki harmóniához a fogyni, izmosodni, fiatalodni, szépülni vágyókat.

A teljes diszkréció, a bizalmas környezet megnyugtató, a többféle szépészeti berendezés profizmusa nem különben. Látványos, gyors, ugyanakkor az egészségre ártalmatlan kezelések minkét nem számára.

 

Mi kell a nőnek?

Énidő. A legfontosabb. Minden ezen áll vagy bukik.

Fogyás. Ehhez ajánlott a zsírfagyasztás is. Ezzel az innovatív módszerrel nincs felépülési idő. A 30-40 perces, egy testrészen havonta csak egyszer alkalmazott kezelés akár 25-28 százalékos zsírcsökkenést eredményezhet.

Látványos fogyás. A lipolézeres zsírbontás hideg lézerrel működik, a zsírréteg akár 30%al csökken, ezzel egy időben látványosan feszesíti a bőrt.

Még több karcsúság. Az ultrahangos kavitáció az esztétikai gyógyítás egyik legújabb és leghatékonyabb vívmánya. Látványosan csökkenti a has, fenék, comb méretét. Tartós fogyást biztosít.

Formás izmok. A TESLA legújabb fejlesztése a HIEMT. Nagy intenzitású elektromágneses tereket használ amik, 8 cm mélyen hatolnak be az izmokba, több ezer mélyizom összehúzódást generál.

Magabiztosság, minőségi szexuális élet. Vége a kellemetlen helyzeteknek műtéti beavatkozás nélkül! HIEMT-intimpad: Szülés utáni helyreállítás vékony medencefenék izom stimulátor, helyreállító feszesség. Megoldás nők és férfiak számára, akik inkontenciában szenvednek.

Sima, feszes bőr. Kit nem bosszant a narancsbőr? A megoldás a cellulitkezelő gép, mely feszesíti a bőrt, megszűnteti az ödémát, regenerálja az izmokat.

Sehol egy szőrszál! A végleges szőrtelenítőgép nem mese: Az Alexander kristályt tartalmazó lézerdióda géppel 6+ félévet követően 1 alkalom után tényleg eltűnnek a nemkívánt szőrszálak. A nyitási akció részeként a vendég szeptember 30-ig csak 4 alkalmat fizet ki, 3-at ajándékba kap.

Fiatalos bőr. A megereszkedett toka, a lötyögő bőr a karon vaakumos testkezeléssel megszűntethető.

Könnyű láb-érzés. Az ülőmunka mélyvénás trombózishoz vezethet, ezt akadályozza meg a nyomásterápiás nyirokmasszázs-gép, mely 3:1-ben funkciójának hála stimulálja a nyirokrendszer és az izmok működését, infrát is alkalmaz.

Mi kell az uraknak?

Ugyanaz, mint a hölgyeknek, hiszen az ápoltság, a magabiztos megjelenés korunk elvárása.

A BeautyFly Szalon ingyenes konzultációval, pénztárcabarát árakkal, profi berendezésekkel, szaktudással és nyugodt környezettel törekszik a vendég elégedettségére.

 

A BeautyFly Szalon hamarosan Kiskunfélegyházán is megnyitja kapuit.

Próbálja ki a szalon szolgáltatásait előzetes bejelentkezés után már augusztus 28-án!

Elérhetőség:
Beautyfly Testcentrum
Szeged, Fő fasor 104.
Bejelentkezés: www.beautyfly.hu
0620 293 4520

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában