Újdonságok a Z(s)EPPELINNÉL

2019.10.03. 00:00

Adventi vásárok és szilveszter külföldön

Érdemes már most eldönteni, hogy hol szeretnénk kipihenni a fáradalmakat: karácsonyozzunk szűk családi körben? Esetleg töltsük a szilvesztert külföldön? Ünnepi programajánlónkban elhoztuk a Z(S)EPPELIN újdonságait.

Charles Bridge and beautiful fireworks in Prague at night, Czech Republic

Fotó: boule1301 - stock.adobe.com

A karácsony és a szilveszteri programokban is hozott újdonságot a szegedi utazási iroda. A tiroli karácsony maga a tökéletes nyugalom; a kufsteini karácsonyi vásár, Bolzano ünnepi hangulata, a meghitt éjféli mise, Tirol és a Swarovski ékszergyár felfedezése – majd mindezek után a szálloda wellness-részlegében pihenhetjük ki a csodálatos ünnepi utazásunkat.

A négynapos ausztriai körutazás a tél szerelmesei számára számtalan élményt tartogat. A szintén négynapos erdélyi karácsony is a teljes ünnepi hangulatról szól: hamisíthatatlan székely hangulat, hófödte „Maros-menti” fenyvesek, bőséges karácsonyi vacsora és karácsonyi mise. Ezen felül Kilyén Ilka – marosvásárhelyi színművésznő – kápráztat el bennünket műsorával, melyben az „Erdélyi Helikon” íróira és költőire is emlékezünk…

Szilveszteri programokból Bajorország és Isztambul került a Z(s)EPPELIN legújabb ünnepi kínálatába. Bajor kastélyok, pompa és csillogás; ez a hármas nagyon jól jellemzi ezt az utazást. Az ötnapos program gondos összeállításában többek között szerepel München, Europa Therme termálfürdő, Bad Füssing kirándulás és természetesen az elmaradhatatlan szilveszteri vacsora tűzijátékkal, zenés-táncos mulatsággal.

Az isztambuli szilveszter biztosan felejthetetlen élmény lesz mindenki számára. A programok közül természetesen nem maradhat ki a Nagy Bazár, a Laleli dzsámi és az Aya Sofya bazilika megtekintése, de ellátogatunk egy török fürdőbe is. Szilveszterestén korlátlan italfogyasztás mellett élőzenés mulatság és hastáncos show varázsolja el az óévet búcsúztatókat.

A részletes programleírásokat és a többi ünnepi utazást megtalálják a Z(s)EPPELIN honlapján, vagy a legújabba tél-tavasz katalógusukban.

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában