PR cikk

2021.10.27. 08:00

Milwaukee kéziszerszámot keres? Nézzen szét a Rappainál! (videóval)

A Bakay Nándor utcai Rappai Csavar szaküzlet széles választékban forgalmazza a minőségi Milwaukee termékcsalád kéziszerszámait és kiegészítőit. Miért itt vásárolja meg? A 1997-ben alakult szegedi cég szakértelmet, minőséget, gyors kiszolgálást és gazdag termékkínálatot garantál ügyfeleinek.

delmagyar.hu

Fotó: Rob Luckins

A mesteremberek Kánaánjának számít a Rappai Csavar szaküzlet. Van itt például fúrógép, véső, flex, sőt, megrendelésre egészen speciális eszközöket is beszerez vásárlóinak a cég! Raktárkészlete kimagaslóan nagy, így önnek nem vagy alig kell várnia a kiválasztott termékre.

Rögzítés- és szereléstechnikában, csiszolástechnikában, kötőelem-forgalmazásban, munkavédelmi eszközök értékesítésében a Rappai megkerülhetetlen. És nem csak Szegeden és vonzáskörzetében! Szentesen 1999 óta működik Rappai kötőelem-szaküzlet, ahol a rögzítés- és szereléstechnikai termékek mellett a kertészeti eszközök éppúgy megtalálhatóak, mint a szegedi Bakay Nándor utcában.

– Nálunk a termék mellé szaktanácsadás is jár a vásárlónak, legyen akár lakossági ügyfél, viszonteladó, mesterember, vagyis kis, illetve nagyfelhasználó. Mindenkinek minőséget, szaktudást kínálunk, ráadásul megfizethető áron – mondja Rappai Attila ügyvezető-tulajdonos.

A vásárló megtalálja itt a King Tony, az AEG, a Jetech és az Unior kéziszerszámokat, valamint a Bostitch tűzés- és szegezéstechnikai eszközöket. Ezenkívül Soudal szilikonok és purhabok, valamint OLFA kések színesítik a palettát.

Széles a választék a most felkapott Milwaukee elektromos ipari kéziszerszámokból is! A minőségi, napi használatra tervezett szerszámok – például ütvefúró, fúró, sarokcsiszoló, szegecshúzó – elérhető áron érhetőek el. Az ipari szektorban dolgozó szakemberek által is kedvelt gépek 5 év garanciával vásárolhatóak meg a Rappai csavarboltban!

A folyamatosan zajló dinamikus fejlődésbe az évek során belefért a csavarkínálat, a munkavédelmi és a szereléstechnikai eszközök kínálatának bővítése is. A teljesség igénye nélkül anyák, alátétek, bilincsek, szegek, ácskapcsok, lemezcsavarok, tiplik, dübelek, drótkötélrögzítő elemek, kötegelők sorakoznak a polcokon. A gazdag termékválasztékról a webáruházzal ellátott www.rappaicsavar.hu weboldal is tanúskodik.

A szaküzletben a sok kis, apró kötőelemet darabszámláló mérleg segítségével porciózzák ki. Ez óriási segítség akár mesternek, akár hobbibarkácsolónak, hiszen nem kell megvennie a felesleges mennyiséget csavarból, szegecsből.

– Jelszavaink évtizedek óta ugyanazok: szakszerűség, minőség, gyorsaság – összegez Rappai Attila, aki a kft. ügyvezető-tulajdonosaként kétszer is nyert már megyei, illetve országos vállalkozói díjat.

Elérhetőségek:

Szeged, Bakay Nándor utca 52.

Nyitvatartás: hétfő–péntek 7.30–17.00 óráig, szombat 8–12 óra

(x)

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában