Olimpia 2008 Peking hírek

Olimpia 2008 Peking - Franciaország férfi kézilabda-válogatottja nyerte a XXIX. Nyári Olimpiai Játékok utolsó aranyérmét, miután a döntőben 28–23-ra legyőzte a pekingi meglepetéscsapatot, Izlandot.
Olimpia 2008 Peking - Az Egyesült Államok férfi kosárlabda-válogatottja véghez vitte a küldetést, ami miatt Pekingbe érkezett, megnyerte az olimpiát. Kobe Bryanték a döntőben 118–107-re győztek a világbajnok Spanyolország ellen.
Olimpia 2008 Peking - A háromszoros olimpia bajnok Janics Natasa a magyar kajak-kenu sport legeredményesebb női versenyzője. A Démász Szeged Vízisport Egyesület klasszisa boldog és egy időre félreteszi a lapátot. Interjú.
Olimpia 2008 Peking - A szenzációsan játszó Clayton Stanley vezette amerikai válogatott veretlenül nyerte meg a pekingi olimpia férfi röplabdatornáját, miután 3:1-re verte a fináléban a címvédő brazilokat. <br>
Olimpia 2008 Peking - Schmitt Pál a játékokat értékelve elmondta: elégedett, mert minden magyar tisztán, doppingmentesen versenyzett, és mindent megtett a sikerért. Csalódott ugyanakkor, mert szerinte a tíz érem több is lehetett volna.
Olimpia 2008 Peking - Kifogástalan rendezés, nagyszerű versenyek – jellemezte vasárnap a pekingi olimpia záró sajtótájékoztatóján a játékokat Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke.