Szeged és környéke

2010.09.19. 19:07

Kenderesi-Szabó: Nem vagyok kaméleon

Szeged – Nyolc éve vagyok Makkosház önkormányzati képviselője, mindig igyekeztem maximálisan az itt élők kedvében járni – mondta Kenderesi-Szabó Mihály képviselőjelölt szombati lakossági fórumán.

Munkatársunktól

Kenderesi-Szabó a Zöld Baloldal jelöltje. Augusztusban lépett ki az MSZP-ből, ezzel kapcsolatban közölte: „nem vagyok kaméleon". Nem lépett be a Zöld Baloldalba, de „ha úgy alakul", hogy a párt olyan baloldali értékeket képvisel, amelyek tetszenek neki, akkor belép.

– Nem voltam abban a körben, ami közkedvelt – válaszolta arra a kérdésre, hogy a szocialisták miért nem őt indítják újra (a körzet MSZP-s képviselője Kozma József). Elmondta: ennek ellenére a lakók közül sokan kérték, hogy induljon az önkormányzati választáson, szerinte azért, mert értékelték, hogy a körzetben valódi munka folyt, nem pártpolitizálás.

Kenderesi-Szabó Mihály (jobbról) megvendégelte a lakossági fórumra érkezőket. Fotó: Karnok Csaba

Kenderesi-Szabó Mihály (jobbról) megvendégelte a lakossági fórumra érkezőket.
Fotó: Karnok Csaba

Hangsúlyozta: mindig elérhető az általa képviselt szegedieknek. – Baloldali vagyok, de nem mindenáron – fogalmazott a jelölt, aki szerint a körzetében járda- és útfelújításra lett volna szükség a játszótér-beruházás helyett. Azonban ezt a véleményét nem tudta érvényesíteni a városvezetés ellenében. Kenderesi-Szabó szombaton bográcsban főtt pörkölttel, pogácsával kínálta a fórumon részt vevő érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!