Szeged és környéke

2015.08.15. 09:46

Gigadugó a szerb-magyar határon

Pénteken este fél 11-kor áll be a magyarkanizsai Pick meccsről tudósító kollégánk a sorba a határ szerb oldalán, ma reggel 8-kor jutott át. Videóval.

delmagyar.hu

Kollégánk 07:55-kor ért át a magyar határon. 5 másodperces okmány- és 35 másodperces vámellenőrzést követően. Elmondta, hogy a várakozók 70 százaléka Németországba tartó török volt, akik egymással is képesek voltak csúnyán összeveszni. Tolakodtak, nem engedték be az igyekvő autót a sorba – kicsit távolabb egy lengyel kamionosnak a visszapillantó tükre bánta az egyik atrocitást.

Korábban írtuk:

– A Mol kútnál álltam be a sorba, miután befejeződött a Pick meccs, 22.30-at mutatott az óra. Hajnali kettőre jutottam el a szerb okmányellenőrökhöz, azóta csak közelítem a magyar határ, de még nem értem el – tudósított telefonon kollégánk, Süli Róbert az áldatlan állapotokról. „Óriás a kosz, szeméttengerben araszolunk, ez a legrosszabb régi időket hozza vissza.“


A police.hu portálon csak a kifelé tartó várakozási időt találtunk, ez jelenleg 2 óra. Kollégánk a régi-új röszkei átkelőn sem jöhetett, az este 7-től reggel hétig zárva tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!