Szeged és környéke

2009.11.29. 14:24

Bemutatkoztak a Jobbik megyei jelöltjei

Szeged - Sajtótájékoztatón mutatták be a Jobbik országgyűlési választásokon induló Csongrád megyei jelöltjeit a párt szegedi székházában vasárnap délelőtt.

Munkatársunktól

Csongrádon és Szentesen egyelőre még nincs induló, mert az országos elnökség még nem hallgatta meg a jelölteket.

Szeged 1-es számú választókerületében Hódi Károlyt indítja a Jobbik. Az 55 éves szegedi férfi kétszeres világbajnok fogathajtó. A 2-es számú választókerületben Tóth Péter szegedi elnök méretteti meg magát. A geográfus végzettségű fiatalember főként a homokhátság mezőgazdasági kérdéseiben szeretné majd hallatni a szavát kampányban. A 3-as körzetben Molnár Áron Csongrád megyei alelnök, algyői tanár képviseli a Jobbikot.

Sajtótájékoztatón mutatták be a Jobbik országgyűlési választásokon induló Csongrád megyei jelöltjeit.

Sajtótájékoztatón mutatták be a Jobbik országgyűlési választásokon induló Csongrád megyei jelöltjeit.
Fotó: Schmidt Andrea

Hódmezővásárhelyen Kristó Gabriella küzd meg a szavazatokért. A 37 éves kétgyermekes családanya jogi szakokleveles közgazdász diplomával rendelkezik. 10 évet töltött el Spanyolországban, ahol egy ottani családi vállalkozás pénzügyi igazgatója volt.

Makón Fazekas Ferenc próbál minél jobb eredményt elérni a párt színeiben, aki 1990-ben még a Fidesz megyei vezetője volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!