Szeged és környéke

2016.09.17. 08:34

Cordoba képviseli Sándorfalvát a Vágtán

Sándorfalva, Budapest - Szombaton és vasárnap rendezik az idei Nemzeti Vágtát, amelyen egy Csongrád megyei versenyzőnek is szurkolhatunk. Cordoba, a 13 éves magyar félvér képviseli majd Sándorfalva-Homokpusztát - az állat 2012 óta minden versenyen részt vett.

Munkatársunktól

– Első versenyét meg is nyerte Ferencváros színeiben, a következő évben pedig Sándorfalvának szerzett bronzérmet – mesélte tulajdonosa, [namelink name="Sipos Attila"], aki idén is a középdöntőbe várja lovát. – A többi már nagyban szerencse kérdése, a döntő kiszámíthatatlan. Mindenesetre az állóképességét trenírozzuk, mert az idei versenyen a vasárnapi futamokban már egy körrel többet kell futniuk – mesélte.

Az állatot [namelink name="Sára Zsolt"] lovagolja majd – tavaly is ő ült a Nemzeti Vágtán Cordoba nyergében. Az előfutamokat szombat délután rendezik, a középfutamokat vasárnap délelőtt, az elődöntőket és a döntőt pedig délután.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!