Szeged és környéke

2017.05.20. 08:45

Fesztivál az egész város a hétvégén: nézze meg, hol parkolhat, mivel juthat Szegedre és mit csinálhat!

Időjárás, menetrend, útlezárások és minden program a hétvégéről.

Munkatársunktól

- Igazi nyárias időre, 27 fokra számíthatnak a fesztiválozók. Nagyon jó idő lesz, de a nyárias záporok kialakulásának esélye vasárnap megnő - mondta Gyuris Ferenc, a Szegedi Magaslégköri Obszervatórium munkatársa.


A Szeged napja ünnepségsorozat rendezvényein a jó idő mellett forgalomkorlátozásokra is számítani kell hétfő hajnalig. A XVIII. Szegedi Hídivásár miatt az Oskola utcát már pénteken lezárták, a Belvárosi hídra éjféltől nem hajthatnak fel járművek. A buszok és a trolik terelőútvonalon járnak.


A Dél-alföldi Közlekedési Központ arról tájékoztatja az utasokat, hogy a hídi vásár miatt szombaton és vasárnap a 60-as, 60Y-os, 67-es, 67Y-os, 70-es, 71A-s, 72-es, 72A-s és 91E-s jelzésű autóbuszok a Belvárosi híd helyett a Bertalan hídon közlekednek. A 91E, 92E, 93E és 94E jelzésű éjszakai autóbuszok a Széchenyi tér elnevezésű megállóhely helyett a Széchenyi tér Horváth Mihály utca felőli oldalán kialakított ideiglenes megállóhelyről indulnak. Bővebb információ a megállókban, illetve a dakk.hu és az szkt.hu oldalon érhető el.


Megállni tilos, valamint péntek 10 és 19 óra között le is zárták a Széchenyi teret a Károly és a Kiss Ernő utca között. Már lezárták, ezért el kell kerülni az Oskola utcát; az autósok és kerékpárosok hétfő hajnalban kapják vissza. A Belvárosi hídra sem hajthatnak fel a járművek ma éjféltől hétfő hajnalig. A buszok és trolik terelőútvonalon járnak.


A Borfesztivál, a Dóm téri Kavalkád, a Hídivásár és minden hétvégi program itt és további részletek a Frappéban.

 


Így töltsük le a Frappét! 


1. Androidos telefonunkon kattintsunk erre a címre.

2. IPhone telefonunkon kattintsunk ide.

3. Vagy pedig nyissuk meg az okostelefonon lévő Play Áruház vagy App Store applikációt, és keressünk rá a Frappé névre! 

4. Ha okostelefonon megnyitjuk a www.frappeapp.hu oldalt, ott is megtaláljuk a két áruház letöltési ikonját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!