Szeged és környéke

2019.01.28. 12:54

Hamarosan megújul a szegedi inkubátorház

A Tender Investment Group Kft. inkubátorháza hosszú ideje a legsebezhetőbb kezdeti éveiben segíti a kezdő szegedi vállalkozásokat előadások, oktatások megtartásával, kedvezményes bérleti díjakkal, ügyviteli szolgáltatásokkal.

Munkatársunktól

Hamarosan 124,1 millió forintból újulhat meg az épület, ebből 86,87 millió forint uniós támogatás. A fejlesztés keretében beépítik az ingatlan tetőterét, tárgyaló és irodák létesülnek, napelemeket szerelnek fel, így a bérleti díj is alacsonyabb lesz.


Emellett a sikeres pályázat keretében szakembereket foglalkoztathatnak majd, valamint a működéshez szükséges egyéb eszközök beszerzése is megvalósulhat. Online felületet is indítanak, amelyre bárhonnan elérhető, többszintű tananyagot töltenek fel.

 

A forrásból egy új inkubációs programot is kidolgoznak, amely tovább növeli a kilépő vállalkozások fennmaradási esélyeit.


Sőt, a forrásból egy új inkubációs programot is kidolgoznak, amely tovább növeli a kilépő vállalkozások fennmaradási esélyeit. A beruházás a munkahelyteremtést és -megőrzést is szolgálja. A tervek szerint december végéig valósul meg a program.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!