Szeged és környéke

2007.12.11. 22:35

Kábítószer okozhatta a szegedi fiatalember halálát

Szeged - Holtan találtak tegnap reggel egy fiatalt Szegeden: információnk szerint kábítószer-túladagolás okozhatta a tragédiát.

Munkatársunktól

Buli volt tegnapra virradóra Szegeden, egy Hont Ferenc utcai panelházban. A fiatalok egyikét reggel holtan találták, kettejüket beszállították a klinikára. Úgy tudjuk, kábítószert fogyasztottak.

Érdeklődésünkre Vad Róbert főhadnagy, rendőrségi szóvivő megerősítette, hogy egy fiatalember tegnapra virradóra meghalt, de hogy a tragédia összefüggésbe hozható-e a kábítószer-fogyasztással, azt később orvos szakértő állapítja meg. Megerősítette továbbá, hogy másik két fiatal ellen eljárás indult.

Ennél több rendőrségi információt nem sikerült szereznünk tegnap. Úgy tudjuk, az a ház, amelynek egyik lakásában a fiatalok összegyűltek, a Hont Ferenc utca 20/A alatti tízemeletes közelében van; mint december 8-án megírtuk, itt zajlott 6-án késő este egy kommandós akció. A Békés megyei rendőrök (orosházi nyomozás szálai vezettek Szegedre) akkor két férfit elfogtak, mert kábítószert találtak náluk. Amfetamint, marihuánát és más kábítószert, illetve a fogyasztáshoz és terjesztéshez használatos eszközöket foglaltak le egy második emeleti lakásban. A két férfit bilincsben vitték el, Opel Corsájukat elszállították. A ház többi lakója között senkit sem találtunk, aki ismerte volna a két férfit.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!